Valter Attilával tekert a Groupama Biztosító

Hírek Kiemelt

A Groupama Biztosító évek óta a sport aktív pártolója, 2018-ban lett a világ egyik legjobb kerékpárcsapatának névadó szponzora. A csapat 2020-ban egy hét alatt leigazolta az akkor épp támogató nélkül maradt Valter Attilát.

 

Mivel a kerékpáros körverseny, a Giro d’Italia idén három magyarországi szakasszal indult, a kerékpározás és a biztonságos közlekedés iránt elkötelezett Groupama Biztosító olyan programban gondolkodott, amely megragadja a budapesti helyszínből adódó lehetőséget és teret ad az érzelmeknek is. Az volt a céljuk, hogy egyedi élményt nyújtsanak a hazai rajongóknak egy olyan jó hangulatú, nagyszabású bringás rendezvénnyel, ami egyben Valter Attila és az egész Groupama-FDJ csapat számára is motiváló.

„Ezen elképzelések mentén született meg a Felvezető Kör nevű program ötlete, mely a kezdetektől fogva nagyon tetszett a Groupama-FDJ csapatnak is. A rendezvény szervezése során hazai kerékpáros szervezettekkel és közösségekkel kerültünk kapcsolatba, nagyon sokan segítették az esemény létrejöttét. Mindenki örömmel fogadta a rendezvényt, hiszen ezzel is hozzájárultunk a kerékpározás népszerűségének növeléséhez Magyarországon” – mondta Koháry András, a Groupama Biztosító kommunikációs és pr-vezetője.

Az eseményt megelőzően a szurkolóknak szóló videóüzenetet rögzítettek a szervezők Valter Attilával, interjút készítettek vele, aminek tartalmát a közösségi média csatornákon és a sajtókommunikációban használták. Az ingyenes, regisztrációhoz kötött rendezvényen a kerékpározás és a 2022-es Giro egyik nagykövete, Till Attila volt a házigazda. A résztvevők olyan kerékpáros legendával is találkozhattak, mint Bodrogi László, az egyik legeredményesebb magyar országúti-kerékpárversenyző egyenesen Franciaországból érkezett az eseményre. Rajta kívül Marc Madiot, a Groupama-FDJ csapatfőnöke is részt vett a programon.

A Valter Attila vezette, a Groupama székházától a Hősök teréig tartó biciklizésre ezer rajongó regisztrált. A program közös bringaemeléssel és hangos biztatással zárult.

„Minden szempontból beigazolódtak a reményeink. Hála a szurkolók lelkesedésének, hamar betelt az 1000 férőhely. A jelenlévő médiumoknak köszönhetően óriási érdeklődést követően exkluzív interjúk születtek Valter Attilával, Marc Madiot-val, és Bodrogi Lászlóval. Valter Attila közösségi oldalán köszönte meg a támogatást, szerinte ilyen bemelegítésről álmodik minden versenyző, és ezért nagyon hálás” – nyilatkozta Koháry András.

 

SOCIAL MEDIA