ValóVilág10 powered by Big Brother – VV Fru szerint VV Vivi hazug, kétszínű és hiteltelen

Tejszínhub

A párbajozók lehetőséget kaptak arra, hogy videóüzenetet készítsenek, aztán egy óriási műszájat vettek fel, és egymás nevében mondtak beszédet. A villalakók apait-anyait beleadtak, hogy támogatott párbajozójuk visszatérhessen a Villába. Nagyszabású paródia est a Villából: a villalakók egymás bőrébe bújva készítették ki egymást. Vivinek egyébként Merci okozott csalódást, Fru pedig Dani támogatására számított volna.

 

A ValóVilág10 powered by Big Brother hatodik Kiválasztásán Vivire került a zöld kendő, kihívottja Fru lett, ők csapnak össze a szombati Párbaj során. A szavazás már tart, a döntés, mint mindig, most is a nézők kezében van, hogy ki nyerje meg a 36 millió forintot, amivel egy játékos élete örökre megváltozik! Aktivitásuknak köszönhetően a negyedik Párbaj során az RTL24 applikáción keresztül rekordszámú, 175.771 szavazat érkezett, a villalakók előző összecsapása pedig a műsor történetének legnagyobb százalék-különbségét hozta.

 

#vvlog: VV Vivien és VV Fru üzentetet küldött nektek!

A párbajozók lehetőséget kaptak arra, hogy videóüzenetet készítsenek nektek. Ti tudjátok már, kit szeretnétek, ha visszatérne a Villába a következő Párbajról? Szavazz az applikációval, ha még nem tetted!

 

VV Vivi hazug, kétszínű és hiteltelen VV Fru szerint A két párbajozó egy óriási műszájat vett fel, és egymás nevében mondtak beszédet. Mutatjuk, milyen érveket hozott fel Fru Vivi ellen!

 

VV Fru féltékeny VV Vivire?

A két párbajozó egy óriási műszájat vett fel, és egymás nevében mondtak beszédet. Mutatjuk, milyen érveket hozott fel Vivi Fru ellen!

 

Kampányfilmet forgattak a párbajozók!

A villalakók apait-anyait beleadtak, hogy támogatott párbajozójuk visszatérhessen a Villába. Fru és Vivi támogatóik segítségével kampányvideót készítettek!

 

Bakiparádé: ezek voltak VV Fru kampányvideójának legviccesebb bakijai Merci és Fru kampányfilmet forgattak a párbajozó lánynak. Íme a forgatás legjobb bakijai!

 

Vicces: Kiparodizálták egymást a villalakók!

Nagyszabású paródia est a Villából: a villalakók egymás bőrébe bújva készítették ki egymást.

 

VV Vivi és VV Fru is csalódott!

Vivinek Merci okozott csalódást, Fru pedig Dani támogatására számított volna.

 

Előzetes: VV Fru és VV Vivi láthatják a hozzátartozóikat! (01.30.) Szombaton eldől, hogy Fru vagy Vivi tér vissza a Párbajról a Villába! Kapcsolj 21 órakor az RTLII-re!

 

A teljes adás visszanézhető az RTL MOST-on!

https://www.rtlmost.hu/valovilag-p_7684/valovilag10-77-resz-c_12833013

ValóVilág10 powered by Big Brother Összefoglaló és Párbaj szombaton 21 órától az RTLII-n!

 

A @valovilagrtl TikTok csatornán és játékosok @vv10[játékosnév] formulát követő hivatalos Instagram profiljain túl további VV10pbBB tartalmak a ValóVilág10 powered by Big Brother Facebook és Instagram oldalán, ahol érdemes figyelni a SPOILER ALERT matricával ellátott story-kat is, ugyanis megmutatjuk amit eddig még nem! Azt, hogy mi történik éppen aktuálisan a Villában!

 

A ValóVilág10 powered by Big Brother hivatalos csatornái:

www.valovilag.hu

facebook.com/valovilag

TikTok: @valovilagrtl

Instagram: @valovilag

Játékosok Instagram: @vv10[játékosnév]

SOCIAL MEDIA