Valami megint nem stimmel április elsején a Paramount csatornáin

Hírek

A tévénézők az elmúlt évek során már megszokhatták, hogy a Paramount Network és a Comedy Central mindig rendhagyó módon ünnepli meg a bolondok napját. Igazi időutazás volt a „retro nap”, amely során a ’80-as és ’90-es évek legismertebb tévésztárjait szerepeltette a filmcsatorna: Bay Éva és Mohai Gábor, valamint Bozai József narrátor közreműködésével ugyanis 24 órára megidézték a magyar tévézés „hőskorát”.

 

Később egy teljes napon keresztül az időhurkos tematikájú romantikus vígjáték, a Palm Springs szolgáltatta a szórakoztató tartalmat az odakapcsolók számára. Tavaly pedig Arató András, vagyis „Hide the Pain Harold” osztotta ki tévéadásban a legigényesebb trollkommentek díját. Idén sincs kivétel, a húsvétra eső április elsején pedig csak egy a biztos: a nyuszinak nincs kegyelem.

Mi mással is készülne a filmadó a feltámadás vagy a hímes tojások napján, mint egy jókora adag csilingelő száncsengővel és hópihével? Bizony, beköszöntött a karácsony, az április 1-jei hétfőn egész nap ünnepi filmek szolgáltatják a nézők számára a meghitt, családi kikapcsolódást. A sonka és tojás mellé tehát idén ajánlott kiegészítő lehet a mézeskalács és a bejgli is. A Mikulás és a húsvéti nyuszi találkozása az alábbi videóban látható.

Eközben a Comedy Central egy fokkal radikálisabb eszközökhöz nyúlt: az április 1-jei promójában nem helyettesíti, rögtön megpörköli a nyuszit. Van is rá oka, hiszen a humoradó egy különleges roast maratont tart 20:00 órás kezdettel, amelyben világsztárok (Justin Bieber, Charlie Sheen, David Hasselhoff és Pamela Anderson) leégetését nézhetik végig a féktelen szórakozásra vágyók. A tisztítótüzet a műfajban jártas nemzetközi humoristák vagy a célszemélyhez köthető hírességek (köztük Will Ferrell, Mike Tyson, Snoop Dogg vagy Amy Schumer) szolgáltatják.

„Közhelynek számít, hogy Magyarország filmgyártó nagyhatalom, de a legjobb stábok és legfejlettebb technikák ma már a kis produkciók számára is elérhetőek. Ezeket a szpotokat másodpercenként ezer képkockában rögzítettük, és lehetőségünk volt Rocket Cinema Robottal dolgozni. A pirotechnika terén pedig olyan szakemberek voltak a segítségünkre, akik hollywoodi nagyjátékfilmek SFX mestereiként is számtalanszor bizonyítottak már” – mondta Ecsery Ádám, a Paramount CEE kreatív menedzsere.

 

Stáblista:

Paramount CEE:

Brand Director Comedy Central: Kis Balázs

Brand Director Paramount Network: Hetyei Viktor

Senior Producer: Berta Dániel, Maciej Rozen

Creative Manager: Ecsery Ádám

Producer: Szúdy Csongor

Project Coordination: Aleksandra Nogowska, Török Dániel, Radoslaw Cwyl,

Media Planning: Vincze Mariann, Tyukász Dorottya

Marketing and PR: Hajduk Zóra, Zbigniew Komorowski, Jan Vit, Veres Katinka, Agata Czajkowska

Program Planning: Bajnok Dávid Zsolt

Creative Director: Sara Hidalgo

VP, Content Strategy MTVE, NCEE: Daniel Reszka

 

Szereplők:

Háziasszony – Kálóczi Orsolya

Télapó – Mohai Tamás

Nyuszi – Szúdy Csongor

 

Ügynökség

Robbit Creative

Producer: Böjthe Balázs

Grafika: Nagy Tibor, Török Ádám

Hang: Mári Péter

VFX: Gerdelics Miklós

 

Stáb:

Rendező, DOP – Rajnai Gábor

Világosító – Gál-Benedek Péter

Phantom kamera operátor – Kun László

Rocket Cinema Robot – Szeljak György, Tibai Máté

SFX – Orosz Norby

Berendező – Rátkai-Rajnai Rózsa

Smink – Pethő Regina

Werk – Sipos Zsófia, Jónás Jácint

Takarítás – Gspann Károly

 

SOCIAL MEDIA