Újabb mesés Medve Sajt TVC startolt el

Hírek

Idén ősszel új termékeket vezetett be a Savencia Fromage & Dairy Hungary Zrt., a Medve darabolt és szeletelt sajtok népszerűsítésére külön reklámfilmet hoztak létre. Az edami, gouda és ementáli sajtok szintén a Medve műhelyében készülnek, a mesébe illő, 30 másodperces, TV spottal december 1-től találkozhatnak a nézők. A kreatív és gyártási feladatokat a Republic Group csapata látta el.

A novemberben bemutatott Medve kockasajt TVC-k világa ismét megelevenedik, ezúttal azonban új finomságok kerülnek a piknikezők kosarába.

Kiemelt szerepet kapott a szeletelt formátum, ami tökéletes alapanyaga a mesés szendvicseknek, valamint ismét fontos szempont volt a Medve márka kedves, szerethető imázsának erősítése, a kisgyermekes családok megszólítása, és a sajtok páratlan minőségének hangsúlyozása. A spot a mesevilágból egy medve mancs suhintással vált a valós világba, ahol az újdonságok előnyei közül a tartósítószer-mentesség, a természetes laktózmentesség és a darabolt forma lett kiemelve.

“Szerettük volna felidézni azt a gyerekkori élményt, amikor a leghétköznapibb dolgokat is újnak és varázslatosnak tapasztaltuk meg. Amikor még a hátsóudvar rejtélyes vadon volt, a kedvenc reggeli csemege receptje pedig felfedezésre váró titok. Ebben segítségünkre volt a forgatott film és az animáció kevert használata, ami a kivitelezés szempontjából is izgalmas kihívás elé állította a csapatot.” – Sebestyén Dániel, Head of Studio, ESCAPE by Republic.

Feltűnnek az előző TVC-ből már jól ismert, mesébe illő grafikai elemek, Simonyi Eni, a méltán népszerű fiatal illusztrátor munkái is. A storyboard megalkotásáért a Republic Group kreatív csapata, a forgatásért, és az utómunkáért pedig produkciós divíziója, az ESCAPE felelt.

 „A Medve kockasajtra kifejlesztett, új animációs platformunkat ültettük át a filmre, amelyben a szeletelt szendvics sajtok kapták a főszerepet. A medve még aktívabb, a hangulat még felfokozottabb, így minden adott, ami egy tökéletes szendvics elkészítéséhez szükséges. Reméljük szeretni fogja az egész család, és mindenki megtalálja a kedvencét, nemcsak szeletelt, de darabolt változatban is.” Marton Andrea, Marketing Director, Savencia Fromage & Dairy Hungary.

 A Medve Sajt legújabb termékcsaládja már elérhető a hazai boltok kínálatában is.

 


 

 

Alkotók listája:

 

Megbízó: Savencia Fromage & Dairy Hungary Zrt.

Marketingigazgató: Marton Andrea

Senior brand manager: Giczi Csenge

Brand manager: Mike Ágnes

 

Reklámügynökség: Republic Group Communication Kft.

Kreatívigazgató: Márton Szabolcs

Creative Group Head: Vértessy Flóra

Art director: Bertók Márton

Account: Boér Anna, Pintarics Viktória, Bujtor Gréta

 

Produkciós cég: Escape by Republic & One Film

Producer: Balogh Rachel, Faragó Attila

Rendező: Száraz Bence

Operatőr: Szőke János

Gyártásvezető: Víz András

Illusztrátor: Simonyi Eni

Animátor: Sebestyén Dániel

Utómunka:

Vágó: Sebestyén Dániel

Colorist: Száraz Bence

VFX: Száraz Bence

Zene: Pejkó Balázs

 

SOCIAL MEDIA