A Konyhafőnök VIP – Kezdetét vette a középdöntő!

Tejszínhub

Kéményből ereszkedtek le a Michelin-csillagos Mikulások és Krampusz Zével szaloncukrokkal ajándékozták meg a versenyzőket! Kezdetét vette a csapatos pontszerzés, azaz A Konyhafőnök VIP középdöntő szakasza!

 

Az első feladatban hamisítatlan lappföldi hangulat uralta a konyhát. Nem csak a Michelin-csillagos Mikulások, hanem sztárvendégek is nehezítették a kék és piros csapat dolgát. A zsűri 3-3 tányérnyi, skandináv ihletésű menüt várt, olyan alapanyagokból, mint rénszarvas steak és máj, lazac, hering, zöld és lila alga, tengeri spárga, rebarbara, többféle gomba, áfonyák, csipkebogyó és borókapálinka.

A Mikulás-partyra Erős Antónia, Szabó Zsófi, Nádai Anikó, Sipos Tomi és Király Peti, korábbi A Konyhafőnök VIP győztese érkezett kóstolni.

A második feladat is megdolgoztatta a csapatokat. A Mestercukrász zsűritagja, Juhos Joci érkezett, hogy sokkolja a versenyzőket és az alapanyagot is. Nem volt egyszerű dolguk a hírességeknek, egy tükörglazúros mousse tortát várt tőlük a sztárcukrásszal kiegészült zsűri. Valódi dráma volt a konyhában, aminek többen hangot is adtak.

Összesen 12 VIP-szakácsjelölt maradt versenyben A Konyhafőnök VIP címért és az ezzel járó 10 millió forintért. A középdöntőben 3-3 fős csapatokban harcolnak a pontokért és a bennmaradásért. A következő adásban újabb feladatok elé állítja őket Fördős Zé, Rácz Jenő és Sárközi Ákos.

 

A Mikulásnak öltözött Ákos megdobálta Zét: „Te szemétláda”

 

Brutális szívatás: a pirosak cipőt pucoltak főzés közben

 

Szandi beszólt Zitának: „Úgy beszélsz velem, mintha hülye gyerek lennék”

 

Zé nem hitte el, miben kérték Juhos Joci segítségét a versenyzők

 

Muri Enikő kikészült: csapattársai az ellenfél tortáját tálalták ki

 

Rácz Jenő állványostól dobta ki csapata tortáját: „Nem szeretem a csalást!”

 

EXTRA: Muri Enikő és Rába Timi a kulisszák mögött vitatkoztak

 

A Konyhafőnök VIP hivatalos oldalai:

Honlap: https://rtl.hu/akonyhafonok-vip

Facebook: https://www.facebook.com/akonyhafonok

Instagram: @akonyhafonok

 

SOCIAL MEDIA