Új vezérigazgatót nevezett ki a Tetra Pak

Karrier

Kinga Sieradzon a Magyarországot, Csehországot, Szlovákiát és Lengyelországot magába foglaló Poland & Danube vállalatcsoport új vezetője.

Kinga Sieradzon a poznani Adam Mickiewicz Egyetem Skandinavisztika szakán diplomázott, majd a svájci Institute of Management Development-ben szerezte meg MBA diplomáját. 1994 óta dolgozik a Tetra Paknál. 2001-től üzletfejlesztési vezetőként az európai és afrikai régiókért felelt, később a Dél-Kelet Európa vállalatcsoport műszaki szolgáltatások értékesítéséért felelős igazgatójaként tevékenykedett, 2010-ben pedig kinevezték a lengyelországi Tetra Pak értékesítési igazgatójának. Karrierjében a következő lépcső a nemzetközi stratégiai ügyfélkezelési igazgató pozíció volt a Tetra Pak svájci székhelyén. A vállalatnál szerzett széles körű tapasztalatának köszönhetően alapos ismeretekkel rendelkezik a globális trendeket, valamint a lengyel, magyar, cseh és szlovák piacot illetően.

Az új vezérigazgató szerint a Tetra Paknak továbbra is arra kell koncentrálnia, hogy innovatív és testreszabott megoldásokat kínáljon ügyfeleinek, hogy azok a mai, kihívásokkal teli gazdasági környezetben is tovább növelhessék eredményességüket.

„Sikeres ügyfeleinknek köszönhetően a Poland & Danube vállalatcsoport stabil pozíciót tölt be a régióban. A helyi csapatokkal együttműködve továbbra is magas hozzáadott értékkel bíró szolgáltatásokat szeretnénk nyújtani partnereinknek, hogy könnyebben reagálhassanak a gyorsan változó üzleti környezet kihívásaira” – mondta Kinga Sieradzon.

SOCIAL MEDIA