Új turizmusiparági szakértő a PwC Magyarországnál

Karrier Kiemelt

Augusztus 1-én új szakértő érkezett a PwC Magyarországhoz Rippert Bálint személyében, aki a turisztikai tanácsadási csapatot vezeti a cégnél.

 

Rippert Bálint 2016-ban csatlakozott a Magyar Turisztikai Ügynökséghez, ahol számos projekten dolgozott. Részt vett a Nemzeti Turizmusfejlesztési Stratégia 2030 kidolgozásában, valamint közreműködött a Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központ fejlesztésében és bevezetésében. Korábban közigazgatási és e-learning-fejlesztési területen szerzett projektvezetői tapasztalatot. Tanulmányait az Eötvös Loránd Tudományegyetem sportmenedzser szakán végezte.

Fő célkitűzése elősegíteni a magyarországi turisztikai szolgáltatók és attrakciók megjelenését és sikeres működését a piacon, illetve a PwC-nél meglévő tapasztalatot és iparági tudást hasznosítva eredményes együttműködéseket kialakítani a szektor szereplőivel. Emellett fontosnak tartja, hogy a PwC hazai turisztikai tanácsadó csapata régiós szereplővé váljon és nemzetközi projektek során is támogassa Magyarország, valamint más európai országok turisztikai fejlődését. Új pozíciójára ezzel a szemlélettel készül, mindemellett a turizmus különböző területein szerzett tapasztalatát és stratégiai szemléletmódját is szeretné kamatoztatni a PwC Magyarországnál.

 

SOCIAL MEDIA