Új podcastokkal erősít a Marquard Group Hungary

Hírek Kiemelt

Két vadonatúj podcastot mutat be a Marquard Group Hungary. Az ÉVA magazin új produkciója, a Testkép sallangok nélkül beszél a női test és lélek minden aspektusáról. Birta Brigitta, az ÉVA magazin főszerkesztője műsorvezetőként elismert szakértőkkel, hiteles influenszerekkel és hírességekkel beszélget olyan témákról, mint az önbizalom, sport, táplálkozás és szexualitás.

 

„A Testkép podcastben minden olyan témát szeretnénk körbejárni, ami egy elfoglalt nőnek segítséget nyújthat abban, hogy a legtöbbet hozza ki magából, jól érezze magát a bőrében, harmóniában legyen magával.  Segítünk abban, hogy minél kevesebbet kelljen az információtengerben kutakodni” – mondta el Birta Brigitta. Az első adások vendégei lesz többek között Nyári Dia, Tapasztó Orsi és Trokán Anna is.

Az InStyle közel három évvel ezelőtt indította útjára a #képesvagyok kezdeményezését, amelyben hiteles emberek beszélnek a saját korlátaik leküzdéséről. Mostantól lehetőség lesz arra is, hogy a motiváló életutak és üzenetek podcast formájában is eljussanak azokhoz, akik szeretnének változtatni az életükön, vagy kíváncsiak arra, másoknak ez hogyan sikerült. A Képesvagyok podcastot  Alberti Petra, a Marquard Group Hungary tartalom igazgatója, az InStyle főszerkesztője vezeti. Az első vendég Puskás Peti lesz, de hamarosan felbukkan többek között Jakupcsek Gabriella, Gryllus Dorka, Balatoni József, Pataki Ági és Dobó Kata is. Az új epizódok hetente érkeznek, minden csütörtökön.

„Pontosan látjuk, hogy mekkora az igény az inspiráló történetekre, motiváló sztorikra. A podcast hiteles emberek valós élethelyzeteit mutatja be, amelyek mindenki számára tanulságosak lehetnek. Célunk az, hogy jó beszélgetések szülessenek, a szórakoztatáson túl pedig támpontot adjunk a ma emberének a modern problémák leküzdéséhez” – mondta Alberti Petra.

„A Marquard Group Hungary több podcasstal is büszkélkedhet az egyre bővülő hazai médiapiacon. A prémium márkák frissen bejelentett műsorai mellett ott vannak a sikersorozatok, például a hatalmas követőtáborral rendelkező ÉVA – Mesélj, Anyukám! és a díjnyertes ÉVA – Micsoda Nők Voltak! podcast, az InStyle Teadélután, valamint az InStyle Men Autóbutik című videós produkciója is” – mondta el Fenyővári Szilvia, a Marquard Group Hungary ügyvezető igazgatója.

 

SOCIAL MEDIA