Új napi műsort indít a Spirit FM

Hírek Kiemelt

Az Élőben Jófej júliusban és augusztusban lesz hallható a Spirit FM-en hétfőtől péntekig 17:00-19:00 között, valamint látható a Spirit FM YouTube-csatornáján. A vendégek között Puzsér Róberten kívül feltűnik majd Katz Dávid, Farkas Attila Márton (FAM), Szabó Márton Csoki, az ATV Start és Híradó műsorvezetője Köböl Anita, a gyerekként megismert Sugár Berci és még sokan mások is.

 

Szeretek interjúkat hallgatni, de az 50-es években érzem magam, amikor felolvassák a vendég Wikipédia oldalát. Szerintem nem az hozza közelebb, hogy magatartásból érettségizett, és volt-e Hurghadában félpanzióval. Engem az érdekel, amit gondol. Amit VALAMIRŐL gondol. Ezért az Élőben Jófej kijelenti, hogy a műsor nem interjú, a vendég pedig nem interjúalany, hanem állítmány. A téma áll a középpontban, és az által rajzolódik újra az ott ülők karaktere, ahogy a témához viszonyulnak, és ahogy látjuk bennük a fogaskerekeket működni” – fogalmazta meg szándékát a műsort létrehozó Horváth Oszkár.

Az Élőben Jófej mikrofonjainál egészen más világnézetű olvasatok találkozhatnak olyan témákban, mint a felnőttség fogalma; az egymáson átnézés; a humor filozófiája és a komoly helyzetek elviccelése; a kiközösítés, és hogy miként alakít ki normákat a szégyen. A beszélgetések egyik állandó eleme a “klasszikus értékrend” fogalmát szeretné kihívni, és valami konkrétabbat állítani a helyére – írják.

A rádióadások először 2023. július 4-én 17 órakor kerülnek adásba a Spirit FM 92.9-en és visszanézhetőek a Spirit FM Youtube csatornáján. Ez idő alatt is mindennap hallható lesz az Önkényes Mérvadó adásainak ismétlése.

 

SOCIAL MEDIA