Új kommunikációs igazgató a Porsche Hungariánál

Karrier Kiemelt

A Volkswagen Haszonjárművek korábbi marketing menedzserét, Bujáki Zsoltot nevezte ki a Porsche Hungaria ügyvezetése a vállalat kommunikációs igazgatójának, aki dr. Vérten Sándor helyét veszi át 2021. április 1-től.

 

Távozik a Porsche Hungaria kommunikációs igazgatója, dr. Vérten Sándor, aki 1996 óta dolgozott ebben a pozícióban. A Porsche Hungaria ezúton is kifejezi köszönetét a kiváló kommunikációs szakember két és fél évtizedes fáradhatatlan, magas színvonalú munkájáért, amellyel támogatta az importőr kommunikációját. Dr. Vérten Sándor az ügyvezetés felkérésére egyedi projektekkel és együttműködésekkel foglalkozik a jövőben.

A kommunikációs igazgatói posztot 2021. április 1-től Bujáki Zsolt vette át. A szakember 2002-ben csatlakozott a Porsche Hungaria csapatához, ahol a Volkswagen Haszonjárművek, valamint a Das WeltAuto marketing menedzseri feladatait látta el. Az új kommunikációs igazgató feladatai közé tartozik a Volkswagen, az Audi, a SEAT, a CUPRA, a Škoda, a Volkswagen Haszonjárművek és a Das WeltAuto márkák, a budaörsi Parts Center raktárközpont PR és sajtókapcsolatainak ápolása, valamint az importőr médiakapcsolatainak koordinálása, erősítése. Kiemelt feladata a Porsche Hungaria külső- és belső kommunikációjának fejlesztése, a márkakereskedői hálózat kommunikációs tevékenységének támogatása és a céges rendezvények szervezése.

SOCIAL MEDIA