Új kisfilmben ünneplik az újraindulást a turizmus és a vendéglátás szereplői

Hírek

A Magyar Turisztikai Ügynökség legújabb kisfilmjében neves szakmai és közéleti szereplők bíztatják az iparág vállalkozásait: végre ismét vendégeket fogadhat mindenki, aki a turizmusban él és dolgozik, és akiknek a megélhetését megnehezítette a járvány.

 

Az imázsfilmmel a Magyar Turisztikai Ügynökség célja, hogy reményt és bizakodást keltsen a turizmus és vendéglátás területén dolgozókban. A kisfilmben a szakma ismert személyiségei szerepelnek, mint Széll Tamás séf, Gianni Annoni étteremtulajdonos, Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Reviczky Gábor színművész, Tóth Vera énekesnő és párja, Pauli Zoltán étteremtulajdonos, Csetvei Krisztina borász, Mihályi László cukrász és Hortobágyi Cirill pannonhalmi főapát.

A filmben valamennyien arról beszélnek, hogy ez a váratlan helyzet korábban ismeretlen kihívások elé állította őket is, az ő életüket is alapjaiban változtatta meg a koronavírus-járvány. Ám mindvégig hittek abban, ami most végre valósággá vált, a vendéglátásban dolgozók újra fogadhatják a vendégeiket, a szállodák ismét megtelnek élettel.

 


 

SOCIAL MEDIA