Új igazgatók a Danubius Hotels Groupnál

Karrier Kiemelt

2019. június elejétől átalakul a Danubius Hotels Group büki, sárvári és pöstyéni Health Spa Resort Thermia Palace szállodájának vezetése.

Katz Péter

A büki és sárvári szállodákat tizenkét éve igazgató Katz Péter Spa szállodák vezetésében szerzett szakmai tapasztalatára a Danubius egyik pöstyéni szállodájában is igényt tartanak.

A szakember elfogadta az ajánlatot, így pályafutását júniustól a Danubius Hotels Group ötcsillagos pöstyéni Health Spa Resort Thermia Palace és Irma Gyógyfürdő igazgatójaként folytatja, így a szállodalánc egyik legjelentősebb és legexkluzívabb gyógy- és wellness-szállodáját fogja irányítani.

Katz Péter több mint negyvenéves vendéglátóipari és tizenöt éves szállodaigazgatói pályafutást tudhat maga mögött. A DHSR Bük és Sárvár élén töltött éveinek egyik legfontosabb eredménye volt a büki szálloda nagyon sikeres all inclusive szolgáltatásának bevezetése. Péter kimagasló szakmai tudását több neves szakmai szervezet is elismerte: megkapta a Nemzetgazdasági Minisztérium Pro Turismo Díját, és a Best of Budapest, valamint a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének Év Szállodása címeit is.

Németh Viktória

Németh Viktória követi Katz Pétert a Danubius Hotels büki szállodájának igazgatói székében. Bükön az all inclusive megoldás bevezetésének köszönhetően az utóbbi években jelentősen megnőtt a kereslet a szálloda szabadidős szolgáltatásai iránt, a szálloda kiemelkedő sikereket tudhat magáénak ezen a területen.

Németh Viktória a Danubius Hotels Group sárvári szállodájának operatív és gazdasági igazgatói pozíciójából érkezik a büki szálloda élére. Az új vezető Danubiusnövendék”, a főiskola elvégzése óta a szállodalánc kötelékében dolgozik. Az elmúlt tizenöt évben büki és sárvári szállodákban többek között revenue, sales, marketing és pénzügy területeken is tapasztalatot szerzett.

A szakember különösen büszke arra, hogy szakmai karrierjét a Danubiusnál kezdte, és szerencsésnek tartja magát, amiért mindig kihívást és fejlődési lehetőséget biztosító feladatokat kapott a Danubius Hotels Group szállodáiban.

Henrik István

A Danubius Hotels Group központi elhelyezkedésű, kitűnő wellness szolgáltatásairól ismert sárvári szállodájának élére is új igazgató kerül, június elsejétől.

Henrik István fogja vezetni, aki egyúttal a sárvári és büki szállodák értékesítési igazgatói feladatait is ellátja majd. Henrik István tizenkét éve dolgozik a szállodaiparban, 2010 óta a Danubius sárvári és büki szállodáinak csapatait erősíti. Korábban a Danubiusnál proaktív értékesítéssel, majd rendezvényekkel és a szálloda sportcsoportjaival foglalkozott. Ez utóbbi különösen testhez álló feladat volt számára, hiszen szakmai karrierjét megelőzően az első osztályban kosárlabdázott. A szakember 2016 óta a sárvári és a büki szállodák értékesítési és marketingigazgatójaként dolgozott.

SOCIAL MEDIA