Új humánerőforrás-igazgató az eMAG-nál

Karrier

Januártól Váradi Csilla tölti be az eMAG Magyarország HR-igazgatói tisztségét: az új vezetőnek  2023-ban többek között két fontos, a humánerőforrás területéhez szorosan kapcsolódó projekt lebonyolítását kell támogatnia.

 

A vállalat ugyanis tavasszal a jelenleginél nagyobb, ultra modern székházba költözik: a vállalat a hamarosan elkészülő Liberty irodaház déli, Könyves Kálmán körúti szárnyában két emeletet foglal majd el. Ugyancsak tavasszal veszi használatba az eMAG a dunaharasztin felépülő új, 117 ezer négyzetméteres logisztikai központjának következő ütemét, amely a korábbi több különálló logisztikai bázist fogja kiváltani, így a munkavégzés gyors és hatékony átszervezése a Váradi Csilla által vezetett humánerőforrás-részlegre is számos feladatot ró.

Az eMAG-hoz való csatlakozását megelőzően Váradi Csilla több mint két és fél  évet töltött el HR-igazgatóként a Foodpandánál, ahol az alkalmazotti létszám megtöbbszörözésével párhuzamosan a HR rendszer teljes megújítását és kiépítését vitte véghez csapata segítségével, ezzel is növelve a cég munkaerő-piaci helyzetét hazánkban.

Ezt megelőzően a kozmetikai termékeket gyártó Avon helyi leányvállalatának HR Business Partner tisztségét töltötte be, ahol a budapesti informatikai részleg bővítését koordinálta a vállalati digitalizációs átalakulás felügyelete mellett – együttműködve a vállalat külföldi felsővezetőivel. Váradi korábban aktívan működött közre az IT Services Hungary helyi csapatának több ezer főre való bővítésében, valamint később a CPL Integrated Services HR csapatát erősítette, ahol több száz főt támogatott napi szinten.

Az eMAG 2023-ban a nem műszaki termékek – elsősorban a napi használati cikkek és élelmiszerek – online értékesítésének jelentős megerősödésére számít itthon. A hamarosan teljesen elkészülő új dunaharaszti raktárbázis átadásával párhuzamosan pedig a régiós terjeszkedésre fókuszál majd lokális szolgáltatásainak fejlesztése mellett.

 

SOCIAL MEDIA