Új együttműködések indulnak a civil szervezetek segítése érdekében

Hírek

A Top100 Media a Top10 legérdekesebb innováció közé választotta a Sharityt. A megtisztelő díjat dr. Bársony Farkas vette át a Sharity csapat nevében Fáykiss Pétertől, a Magyar Nemzeti Bank digitalizációs igazgatójától.

 

A díjjal jár, hogy a Top100 Media egy kiadványban mutatja be az innovatív csapatok munkáit, amellyel megismerkedhetnek a minisztériumokban, közigazgatásban dolgozó szakemberek, a kiadványt pedig megvásárolhatják befektetők, magánemberek is. A Hungarian Business Award mellett ez a Sharity második jelentős díja.

Az elismerés után a Sharity csapat nem dől hátra, hanem több együttműködés keretében támogatja a civil szervezetek munkáját.

“Nagy örömünkre szolgált, mikor megkaptuk a világ legnagyobb ügyvédi irodája, a Dentons felajánlását. Ők azzal kerestek meg minket, hogy pro bono képzéseket tartanak nálunk a civil szervezetek részére. Ezek az oktatások utólag is elérhetőek lesznek. Valamint a Sharity külföldi terjeszkedését is szeretnék segíteni a helyi jogi szabályozások felmérésével, összefoglalók és javaslatok készítésével” – részletezi dr. Bujdosó Arnold.

“Az Urilcard-dal együttműködésben teljesen környezetbarát adományautomatákkal segítjük a civil szervezetek gyűjtéseit. Ehhez vállalati szponzorokat hozunk be, akik megjelenhetnek az automaták felületén támogatóként. Az adományautomata nem csak egy egyszerű és olcsó eszköz a gyors, egykattintásos adományozásra, de kiváló lehetőség a várakozó ügyfelek megszólítására, pl.: ügyfélvárókban, recepciókon, vendéglátóhelyeken. Az automata segítségével interaktív kapcsolatba kerülhet a vállalat az ügyfelével, és közösen segíthetnek jó ügyeken.

Bevezetésként már elérhetőek az Autistic Art egyedi grafikájával ellátott automaták limitált számban, melynek megvásárlásával az Autistic Art támogatható. Az egyik első ilyen automatánk az Audi által az Autistic Art részére licitre felajánlott, Varga Máté fiatal autista grafikájával ellátott Audi TTRS Roadster Quattro S tronic mellett kerül kiállításra a kampány során, amiért nagyon hálásak vagyunk” – osztotta meg dr. Bársony Farkas a jó hírt.

A céljai elérése érdekében a Sharity közösségi finanszírozáson keresztül gyűjt tőkét hamarosan induló kampányában a Tőkeportálon – írják.

 

SOCIAL MEDIA