Ügyvezető-változás a dm drogerie markt-nál

Karrier

A cégnél Wolfgang Strasser nyugdíjba vonulására készülve két kollégát is ügyvezetővé neveztek ki.

A dm jelenlegi cégvezetői köréből a hosszú évek óta a vállalatnál dolgozó Csoknyainé Horváth Gertrud HR és beszerzési cégvezetőt és Görgey András expanziós cégvezetőt nevezték ki a vállalat ügyvezetői székébe. A jövőben az eddigi ügyvezetővel, Wolfgang Strasserrel közösen alakítják ki a vállalat sikeres pozícionálását a magyar piacon.

Wolfgang Strasser nyugdíjba vonulása után, 2018 szeptemberétől a két új ügyvezető a cégvezetőkkel közösen irányítja tovább a vállalatot. A vállalaton belüli maximális elfogadottság érdekében az utódlást egy bizalmon alapuló folyamat eredményeként maguk a cégvezetők alakították. Mindkét új ügyvezető felelős lesz a jövőben is a korábbi értékesítési és központi területeiért.

Görgey András

Csoknyainé Horváth Gertrud 1998 óta dolgozik a dm-nél, értékesítési területi vezetőként és szortiment menedzserként erősítette a vállalatot, 2011-től cégvezető.

Görgey András szintén 1998-ban kezdett a dm-nél értékesítési területi vezetőként, majd szortiment menedzserként folytatta pályafutását, 2008 óta tagja a cégvezetésnek.

A dm Kft. 2017. március 31-én zárta gazdasági évének első félévét, a mérleg jelentős forgalomemelkedést mutat: a dm Magyarország 10,19 százalékos növekedést ért el a tavalyi féléves záráshoz képest, ez 46,4 milliárd forintos forgalmat jelent. Az ausztriai cégcsoport összesen 8,7 százalékos forgalmi növekedést ért el, a teljes konszern 6,3 százalékos emelkedéssel zárta a gazdasági félévet. Olaszországban folyamatban van a dm piacra lépésének előkészítése, 2017 végén ott is megnyitja a dm az első üzleteit.

SOCIAL MEDIA