Ügynökséget választott az E.ON Hungária Csoport

Hírek Kiemelt

Többkörös, meghívásos tenderen választotta ki új pr-ügynökségét az E.ON Hungária Csoport: a külső és belső kommunikációra is kiterjedő megbízást az Uniomedia nyerte el, így november 1-től az ügynökség az energiavállalat partnere a lakossági és a vállalati ügyfélkört célzó pr, illetve a munkatársak felé irányuló kommunikációban. 

 

„Mindenki tapasztalja a mindennapokban, hogy a közelmúltban mennyire felértékelődött az energiaszektor szerepe, a rá irányuló figyelem. A jelen kihívásai mellett ugyanakkor a fenntartható jövő megteremtésében is kulcsszerepe van az ágazatnak. Olyan ügynökséget kerestünk, amely képes támogatni az E.ON Hungária Csoport kommunikációs csapatát abban, hogy a vállalatcsoport stratégiai céljai mentén minél közérthetőbben, egyszerűbben tudjunk átadni üzeneteinket akár ügyfeleink, akár a munkatársaink számára. Az Uniomedia csapatától a teljes tenderfolyamat során érdeklődést, kreativitást és kimagasló szakmaiságot tapasztaltunk, így örömmel kezdjük meg velük a közös munkát” – mondta Losonczi Gergely, az E.ON Hungária Csoport vállalti kommunikációs vezetője.

„Összetett és izgalmas kihívás az E.ON elvárásainak teljesítése, büszkék vagyunk a sikerre, és nagy várakozással nézünk az értékteremtő közös munka elé” – mondta el Balatoni Zsófia, az Uniomedia alapító ügyvezetője.

 

Fotó: E.ON

 

SOCIAL MEDIA