Ügynökséget hívott segítségül a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség

Hírek Kiemelt

Feszített tempóban készült a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség a múlt hétvégi Rövidpályás Gyorskorcsolya Eb-re: a rendezvény megszervezésére és kommunikációs előkészületeire is kevesebb mint egy év állt a csapat rendelkezésére. A január 24. és 26. között megrendezett  debreceni versenyre saját arculatot és a nemzetközi trendeket követő, kétnyelvű platformokat készítettek, amelyekhez a Positive Adamsky-t hívták segítségül.

A Nemzetközi Korcsolyázó Szövetség (ISU) 2019 márciusi döntése alapján 2020-ban Magyarország rendezhette meg a Rövidpályás Gyorskorcsolya Európa-bajnokságot a debreceni Főnix Csarnokban. A rendezvény arculata és legfontosabb platformjai rohamtempóban készültek egy rendhagyó együttműködéssel.

A feszített tempó profi partnereket igényelt. Az ajánlatok bekérésénél és a beszállítók kiválasztásánál fontos szempont volt az ár mellett az is, hogy olyan csapattal dolgozzunk, amely bírni fogja az iramot, rugalmas, és kezelni tudja a hazai csapat és a nemzetközi szövetség igényeit. A Positive Adamsky grafikusai adtak iránymutatást az aktuális trendekkel kapcsolatosan, és a végső webarculat kialakításában sem hagytak minket magunkra. A weboldal dizájnjának tervezését, programozását és működtetését pedig teljesen levették a vállunkról, amely az Eb legfontosabb platformja” – mondta el Tarpai Zoltán, a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség és a szervezőbizottság marketingért és a weboldal fejlesztéséért felelős munkatársa.

SOCIAL MEDIA