Távozik posztjáról az AXN és a Viasat csatornák régiós programigazgatója

Karrier Kiemelt

Tavaly szeptemberben a SorozatWiki írta meg, hogy Fórizs Tibor lett a Sony Pictures Television Networks régiós programigazgatója. Pár héttel később, októberben egy görög médiavállalat, az Antenna Group vásárolta meg a Sony kelet-közép-európai csatornáit és a szakember az új cégben is ugyanebben a pozícióban maradt.

 

A cégcsoport a térségben, többek között Magyarországon is AXN almárkás tévéadókat üzemeltet, ezen kívül itthon övék a hatalmas ismertséggel bíró VIASAT3 és VIASAT6 is, valamint a VIASAT Film (korábbi Sony Movie Channel) és VIASAT2 (korábbi Sony Max) – írják.

A SorozatWiki információi szerint Fórizs Tibor 8 hónap után távozik az Antenna Entertainment régiós programigazgatói pozíciójából. A hírről megkérdezték a tévétársaságot, ahol megerősítették a változást és az alábbiakkal indokolták: “Az Antenna Entertainment programming divíziójához tartozó funkcionális egységekben jelenleg egy strukturális újragondolás van folyamatban, amely a Programming Director pozíciót is érintette. Fórizs Tibor távozása után a programming részlegben végbemenő folyamatok lebonyolítását Francesco Denti segíti külsős tanácsadóként. A szakember 20 éves tapasztalattal rendelkezik – pályafutása során többek között a Fox Networks csoport közel-keleti részlegénél felelt alelnökként a szórakoztató csatornákért. A Programming Director pozícióról a strukturális átalakítások után fog dönteni a vállalat.”

 

Fotó: SorozatWiki

 

SOCIAL MEDIA