Tápai Szabina és Kamarás Norbi is csatlakozik a Szingli vagy svindli című műsorhoz

Hírek Kiemelt

Október 2-től taktikai realityvel csábítja a nézőket a tévéképernyők elé a VIASAT3 minden hétköznap 20 órától. A Szingli vagy svindliben, az ITV Studios Make Love Fake Love formátumának magyar verziójában, egy luxusvillányi fiú küzd meg Tápai Andi kegyeiért, és a vele járó főnyereményért.

 

Közöttük van, aki tényleg a szerelemért jött, és van, aki csak a győzelemmel járó pénzre hajt – ennek kiderítésében segíti főszereplőnket a műsorvezető, Liptai Claudia, aki minden női megérzését bevetve támogatja Andit a helyes párválasztásban. A nyomozás színteréül Dubrovnik egyik lélegzetelállító luxusvillája szolgál, amelynek szomszédságában a svindlerek barátnői figyelik árgus szemekkel, hogy meddig mennek el párjaik, hogy magukba bolondítsák a főhősnőt.

Felfűtött pillanatokból tehát nem lesz hiány, ezeket pedig nem lehet szó nélkül hagyni: erre ad lehetőséget a főműsor után a további izgalmakat kínáló Szingli vagy svindli KibeszÉLŐ című élő háttérműsor minden este 21:30-tól a VIASAT3-on, melyben a játék szereplői reagálnak élőben a történtekre. A Kibeszélő műsorvezetői Kamarás Norbi, Pácz Viki és Tápai Szabina lesznek felváltva. Aki pedig úgy érzi, hogy a műsorból kimaradt pillanatokról és extrajelenetekről sem szeretne lemaradni, azt 22 órától várja a VIASAT2-n a Szingli vagy svindli Filter nélkül, ahol tényleg minden kendőzetlenül kerül terítékre.

 

Szingli vagy svindli 1. évad országos premier: október 2-től minden hétköznap 20:00-kor a VIASAT3-on

 

SOCIAL MEDIA