Születésnapot ünnepelt a HTX

Hírek

A reklám- és rendezvényszervező ügynökség 25. évfordulójának és új irodájának megünneplését összekötötte a labdarúgó VB eseményeivel.

A magyar tulajdonban álló HTX Advertising & Event tavasszal költözött új, zöldövezeti irodájába, és a kert nyújtotta lehetőségeket most ki is használták: ide hívták meg ügyfeleiket és barátaikat közös ünneplésre és meccsnézésre. A meghívottak sorát a Dreher Sörgyárak munkatársai nyitották, de a – kezdetben kicsit esős idő ellenére – a labdarugó-világbajnokság döntőjén, vasárnap sem maradt el a vendéglátás. A HTX az izgalmas sportélmény mellett a cég 25 éves fennállását, új arculatát, valamint a nemrég elfoglalt új irodáját is megünnepelte.

A kerti partyn az ügynökség ügyfeleinek márkái is kóstolhatóak voltak: a Dreher nyári, Summer Moments kiadása, a nemrég újra aktivált Miller Genuine Draft, vagy a hoszteszek által mojito formájában felszolgált Havana Club rum.
(A képen a HTX vezetői: Dömötör György pénzügyi igazgató, Soproni István rendezvény igazgató, Hajnal Tamás ügyvezető igazgató és Orosz Pál tulajdonos)

 

SOCIAL MEDIA