Szintet lépett a Lexus luxusjachtja: 2026-ban érkezik az új generáció

Hírek Kiemelt

A Lexus luxusjachtja, az LY 650 újabb fokkal feljebb lép evolúciójában, az új generáció számos izgalmas fejlesztéssel, LY 680 néven mutatkozik be. A megrendeléseket 2024. március 21-től kezdődően kizárólag Japánban, a Toyota Marine értékesítési irodáiban és néhány kiválasztott kereskedőnél lehet majd leadni.

 

A Lexus célja, hogy luxus életstílus-márka legyen, és a csúcsot képviselő luxusjacht a Lexus „Crafted” formatervezési filozófiájának megtestesítője. Az LY 680 ezt a filozófiát úgy mutatja be, hogy minden egyes részletre kiemelten odafigyel, hogy felülmúlja az ügyfelek elvárásait, és olyan egyedülálló élményt nyújtson, amely még a tengeren is stimulálja az érzékeket.

A luxusjacht koncepciója szerint „olyan, mintha egy búvóhely lenne a tenger közepén, olyan helyet biztosítva, ahol az igényes ügyfelek szabadnak és nyugodtnak érezhetik magukat”. A külső megtestesíti a Lexus L-finesse formatervezési filozófiáját, a belső tér pedig a legapróbb részletekig gondosan kidolgozott, hogy kényelmes életteret biztosítson. A teljesítményt tekintve a Lexus célja a magabiztos utazóteljesítmény, stabil manőverezhetőség, kiváló menetkomfort és csendesség.

A fedélzet és az úszóplatform bővítése nagyobb teret biztosít a szórakozáshoz és a pihenéshez

A fedélzet 1400 milliméterrel hosszabb lett, és egy újabb tágas kanapét és grillsütőt  kapott, így a vendégek pihenhetnek és élvezhetik a friss óceáni szellőt. Ezenkívül az úszóplatformot 700 milliméterrel bővítették, amely lehetővé teszi, hogy az utasok széles körben kihasználják a jachtot a különböző szórakozási lehetőségek terén, beleértve a személyes vizijárműveket is.

 

A gyártásért a Horizon Group felel

A Horizon Group, amely az LY680-at építi, Ázsia vezető luxusjacht gyártója, amely a fejlett technológiát és kiváló gyártási módszereket alkalmazó, egyedi építésű jachtokra specializálódott. A Lexus dizájnfilozófiája, az L-finesse által inspirált elegáns stílus és a Horizon Group szuperjachtok gyártása terén elért képességeinek kombinációja mindkét márka erősségeit kihasználva egy igazán látványos jachtot eredményez – írják.

 

SOCIAL MEDIA