Szabó Péter a DACHSER magyarországi új vezetője

Karrier

Szabó Péter vezeti idéntől a Liegl&Dachser Kft. Road Logistics üzletágának hazai kirendeltségeit. A pozíciót korábban betöltő Roman Stoličný-t a DACHSER délkelet-európai régióért felelős vezetőjévé nevezték ki, ami magába foglalja a logisztikai szolgáltató Szlovákia, Románia és Magyarország üzleti részlegeinek irányítását.

 

A magyar szakember négy éve csatlakozott a német családi tulajdonban lévő logisztikai vállalathoz és több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik a szállítmányozás területén. Szabó Péter tervei között a hatékonyság növelése, új gyűjtőjáratok indítása, valamint az időben és árban is versenyképes szolgáltatások működtetése szerepelnek első helyen.

Szabó Péter hatáskörébe tartozik valamennyi üzleti tevékenység irányítása és stratégia építése, illetve a kulcsfontosságú partnerekkel folytatott kapcsolatok teljes körű fenntartása. Emellett nagy hangsúly kerül majd 2022-ben a bővülésre is. Tavaly 6 új közvetlen európai gyűjtőjárat indult a DACHSER magyarországi telephelyeiről, idén pedig további újabb útvonalakat tervez Szabó Péter, a Liegl&Dachser Kft. General managere: „Folytatjuk a tavaly elkezdett terveinket, célunk a hatékonyság növelése minden területen. Tovább szeretnénk fejleszteni a járatainkat, hogy még versenyképesebb szolgáltatást tudjunk nyújtani, mind költségben, mind futamidőben. Bár a volumen növekedés mindenütt fontos, idén mi kiemelten az export-import gyűjtő-, és élelmiszer üzletágakra koncentrálunk. Hiszem, hogy jó pozícióból vágunk ennek neki, de természetesen mindig van hová fejlődni” – hangsúlyozta a szakember.

 

Fotó: Headway/unsplash.com

 

SOCIAL MEDIA