Szabados Ági a Reggelibe igazol, két új műsorvezető érkezik a késő esti RTL Híradóba

Hírek Kiemelt

2022. november 7-től Szabados Ági az RTL Reggeli című műsorának egyik új házigazdája lesz.

 

Az egykori híradós szenvedélye továbbra is a hírek maradnak, de új szerelme, a könyvek iránti elkötelezettsége ébresztette rá, hogy lazítani szeretne a kereteken és a hírek mögötti személyekre, emberekre, háttértörténetekre szeretne fókuszálni. Ezért csatlakozott a Reggeli csapatához. Ezen felül Szabados Ági saját videós tartalmakkal is jelentkezni fog az rtl.hu oldalán, az X-Faktor TOP6 versenyzőjével készült beszélgetései már megtekinthetőek a videós hírportálon.

A Reggeli csapata azonban nem csak a népszerű híradóssal, hanem egy új férfi műsorvezetővel, az Éjjel-Nappal Budapest című sorozat egyik alapemberével, A Konyhafőnök VIP egykori versenyzőjével, Tihanyi Péterrel is bővülni fog. A sümegi fiatalember életét a sorozat előtt a sport határozta meg, éveken keresztül versenyszerűen röplabdázott.

Ezen a héten mindketten megkezdik karrierjüket a Reggeli kötelékében. Szabados Ágit először november 9-én, míg Tihanyi Pétert másnap, november 10-én láthatják a nézők.

 

Szabados Ági távozása után az RTL Híradó két új műsorvezetővel bővül

Az RTL Híradóban mindig újságírók kerültek a műsorvezetői székbe. Most sem lesz ez másként: olyan riporterek fognak híreket olvasni, akik napi szinten tudósítanak az eseményekről. Munkájuknak csak egy része a stúdiós szereplés, riporteri-szerkesztői feladataikat is örömmel folytatják.

Kecsmár Alexandra 2018-ban gyakornokként kezdett a Fókuszban, végigjárta a ranglétrát és riporterként egyebek mellett interjút készített Németország egyik legazdagabb emberével és Gábor Zsazsa özvegyével is. A Notre Dame leégésekor ő tudósította a helyszínről az RTL nézőit. Alexandra a Budapesti Gazdasági Egyetem gazdálkodási és menedzsment szakán szerzett diplomát. Hobbija a futás és az olvasás, emellett nagyon szeret festeni is.

Kecsmár Alexandra

Major Eszter 2020 óta az RTL Híradó riportere, az elmúlt két és fél évben főként egészségügyi témákkal kapcsolatos tudósításokat készített. Eszter a Nyíregyházi Főiskolán történész-idegenvezető alapszakon, majd történelem-inkluzív nevelés tanár mesterképzésen diplomázott. Pénzügyi felsőfokú szakképesítése mellett kommunikáció szakos diplomával is rendelkezik. Hobbija az aktív kikapcsolódás: a túrázás mellett raftingol és via ferratázik is.

Major Eszter

A két új műsorvezetővel először a késő esti RTL Híradóban találkozhatnak a nézők. Alexandrát november 7-én, hétfő este láthatják majd, míg Eszter három nappal később, november 10-én debütál a képernyőn. Ami pedig a távolabbi jövőt illeti: nem kizárt, hogy a Hírigazgatóság más riporterei is feltűnnek majd hírolvasói szerepben.

 

Fotó: Szabados Ágnes/Facebook

 

SOCIAL MEDIA