Survivor – Gábor feladta a versenyt!

Tejszínhub

Nem bírta az éhezést és az azzal járó szenvedést, ezért Gábor feladta a játékot. Végleg elhagyta  a Survivort.

 

Előzetes: Visszatér egy veterán játékos a Survivorbe! (09.14.) Mivel Gábor feladta a játékot, ezért a Huraca’n törzs emberhiánnyal küzd. A Survivor kedd esti részében új játékos érkezik a pirosak közé! Vajon ki lesz ő? Kiderül kedd este 21:15-kor az RTL Klubon!

 

EXTRA – Gábor: „Bíborkát feleségül fogom venni”

A civil játékos őszintén elárulta, hogy mitől szenvedett leginkább a szigeten, majd a Bíborkával való kapcsolatáról is mindent bevallott. Vajon többet érez a lány iránt?

 

Adásrészletek:

Gábor cserbenhagyja Survivorbeli barátját?

Úgy tűnik, hogy a Yucahu egykori játékosa eddig bírta az éhezést. A Huraca’n játékosai hiába próbálták meggyőzni őt, hogy Tibinek és a csapatnak szüksége van rá, Gábor hajthatatlan volt.

 

Máté megosztotta Alexszel a féltve őrzött titkát!

A Huraca’nban maradt celeb játékosok úgy érzik, hogy a korábbi nézeteltérések ellenére is kénytelenek összefogni, ha játékban szeretnének maradni. Így történt, hogy Máté beavatta Alexet!

 

A Yucahu súlyos hibát követett el a védettségi játékon!

Bár Joe még a legelején figyelmeztette a versenyzőket, hogy mit ne kövessenek el a játék során, a sárga csapat mégis beleszaladt a hibába. Nézd meg, hogy ki nyerte el a védettségi totemet!

 

Gábor feladta a Survivort!

A védettségi játékon még részt vett, majd bejelentette, hogy végleg távozik a túlélőshow-ból a Huraca’n játékosa. Íme a búcsú pillanatai!

 

ovábbi tartalmak a műsor hivatalos oldalain:

www.rtl.hu/survivor

www.facebook.com/survivorhun/

https://www.tiktok.com/@survivor_magyarorszag

https://instagram.com/survivorhun

 

 

SOCIAL MEDIA