Survivor – Megkezdődött a celeb és a civil törzs háborúja

Tejszínhub

Elkezdődött a Survivor a törzsek háborújával. Az első összecsapás során a Huraca’n, a celebek törzse győzedelmeskedett a Yucahu, a civilek törzse felett. A játék során ez utóbbi máris tagcserére kényszerült, mivel Mészáros Tamás sérülése nem tette lehetővé számára a verseny további folytatását. Helyére a civil törzsbe a Love Island győztese, Németh Zsófi érkezett. Holnap máris az első védettségi játékkal folytatódik a küzdelem.

 

Előzetes: Zsófit máris kiveti magából a Yucahu törzs? (08.31.) Az új civil versenyző a törzstársai szerint egy „igazi negatív bomba”. További részletek kedd este 21:20-kor a Survivor következő részében az RTL Klubon!

 

Extra videók:

EXKLUZÍV: Ez történt Tomival, miután elvitte a mentő! A kamera végigkövette, amint az első játék során megsérült civilkatonát elszállították a mentők. Nézd meg, mi történt vele a kórház falain belül!

 

EXTRA: Joe rossz hírt közölt a Survivor versenyzőjével! A túlélőshow műsorvezetője meglátogatta Tomit a kórházban, aki az első játék során eltörte a kezét, és sokkoló dolgot mondott neki!

 

EXKLUZÍV: Alex bajba sodorja a celebeket? A tűzgyújtás során váratlan fordulat rázza meg a Huraca’n törzs tagjait! Vajon mi lesz ezután? Kiderül kedden este 21:20-kor az RTL Klubon! (Ez a video kedden reggel 8-tól lesz elérhető)

 

 Ez történt az 1. adásban

Súlyos sérülés miatt esett ki a Survivor egyik versenyzője!

A civil versenyző a legelső játék során törte el a kezét, így számára azonnal véget ért a Survivor.

 

Yucahu vs. Huraca’n – Ők nyerték meg a Survivor első játékát!

A celebek és a civilek első zsákmányszerző összecsapásának győztese nem más, mint…

 

Új versenyző érkezett a Yucahu törzsbe!

Miután a sérült Tamásnak végleg el kellett búcsúznia a Survivortől, egy új csapattag érkezett a civilek közé, akit egy korábbi valóságshow-ban már lathattak a nézők.

 

Máris kirobbant az első vita a civilek között A Yucahu menedéképítése nem zajlott zökkenőmentesen, így már az első napon kiabálástól volt hangos a civilek szigete.

 

Alakulóban az erőviszonyok: ő lett a celebek vezetője?

A menedéképítés során kiderült, hogy kinek a szavára adnak a Huraca’n törzs tagjai.

 

Gáspár Evelin: „Otthon kiskirályi életem van, itt meg dolgoznom kell…”

Alakulóban egy celeb szövetség? Úgy tűnik, hogy Evelin és Catherine kezdik megtalálni a közös hangot.

 

1. adásból kimaradt jelenet:

Ami az adásból kimaradt: őszintén megnyíltak egymás előtt a celebek!

A Huraca’n törzs tagjai az első estén a tábortűz körül ülve osztották meg egymással érzéseiket és motivációjukat, ami a Survivor felé terelte őket.

 

További tarttalmak a műsor hivatalos oldalain:

www.rtl.hu/survivor

www.facebook.com/survivorhun/

https://www.tiktok.com/@survivor_magyarorszag

https://instagram.com/survivorhun

 

SOCIAL MEDIA