RTL+: most belenézhet néhány exkluzív sorozatba

Hírek

Megérkeztek az előzetesek az RTL+ exkluzív, kifejezetten erre a platformra gyártott sorozataihoz, így most bárki ízelítőt kaphat A Király, A Nagy Fehér Főnök, valamint a Ki vagy te című prémium tartalmakból, amelyek az RTL új, előfizetéses streaming-szolgáltatásának felületén érhetőek el. A nézők az RTL+ exkluzív sorozatait egy hónapig ingyen, majd 1990 Ft-os előfizetési díjért élvezhetik.

Az RTL+ az első olyan előfizetéses, reklámmentes streaming-szolgáltatás itthon, amely már az induláskor számtalan, kifejezetten a platformra gyártott helyi tartalmat kínál az előfizetőknek. 12 hónap alatt 12 exkluzív produkció érkezik a felületre: az RTL+ előfizetőinek már az indulás első pillanatától elérhetőek a prémium tartalmak premier epizódjai, melyeket hetente újabb epizódok követnek.

Ezen a felületen debütál és csak az RTL+ előfizetéssel rendelkező felhasználói számára elérhető A Király, a Zámbó Jimmy életéről készült tízrészes sorozat. Az életrajzi ihletésű széria az énekes legenda felemelkedését mutatja be, amely bővelkedett konfliktusokban. Míg a történet legkevésbé sem fest idealizált képet a sztárról, visszarepít az időben és bemutatja azt is, hogy a rendszerváltás milyen hatással volt a magyar zenésztársadalomra.

Zámbó Jimmy különböző életszakaszait két kiváló színész alakítja: Nagy Ervin a már befutott, népszerű, míg Olasz Renátó az énekes fiatalkori, útkereső énjét formálja meg. Ahogy feleségét, Zámbó Editet is két nagyszerű színésznő, Schell Judit és Staub Viktória alakítja.

 

Előzetes: A Király című sorozat már elérhető az RTL+ streamingszolgáltatónál

Igaz történetek és hazugságok alapján. A Zámbó Jimmy életét bemutató A Király című sorozat első epizódja már streamelhető az RTL+-on. Próbáld ki 1 hónapig ingyen!

 

Az RTL+ előfizetői számára már elérhető a platformon a Lengyel Tamás és Rujder Vivien főszereplésével készült A Nagy Fehér Főnök premier epizódja is. A sorozat különleges szemszögből – kritikusan, de ugyanakkor szeretettel – mutatja be egy szebb napokat látott vidéki kisvárosban élő közösség mindennapi életét és problémáit. A harcot a nyomor, a rasszizmus, a különböző előítéletek ellen. Főszereplőink maguk sem mentesek ezektől, egyáltalán nem idealizált alakjaik azonban végül megtalálják a közös célt és a fejlődéshez vezető utat. A Nagy Fehér Főnök egy dramedy mai emberekről mai embereknek, igazi tétekkel és egyáltalán nem pc humorral.

 

A Nagy Fehér Főnök első része már elérhető az RTL+-on

A Lengyel Tomi és Rujder Vivi főszereplésével készült sorozat már megtekinthető az RTL vadonatúj streaming platformján.

 

Ki vagy te címmel egy szókimondó young adult sorozat is megérkezett az RTL előfizetéses streamingszolgáltatására. A Pásztor Virág és Lengyel Tamás, valamint fiatal tehetségek főszereplésével készült vadonatúj krimisorozat egy rejtélyes haláleset történetét mutatja be egy, a magyar piacon merőben új formátumban. A fiatal felnőtteknek szóló 20 epizódos sorozat nyersebb és őszintébb, mint amit a nézők eddigi magyar sorozatoktól megszokhattak. A Ki vagy te feszültségkeltő krimibe ágyazva foglalkozik a mai fiatalok problémáival és álmaival. A kihívó sorozat egy fiatal csapat és enigmatikus mesterük (Lengyel Tamás) útkereséséről szól, amit egyikük tragikus halála tör meg. Az igazsággal pedig csak Timi (Pásztor Virág) hajlandó szembenézni.

 

Előzetes: „Találtak egy holttestet” – krimisorozat indul az RTL+-on!

A pillanat művészetében képmutatásból mindenki jeles – a Ki vagy te első epizódja már elérhető az RTL+ streamingszolgáltatónál!

 

Különleges, egyszeri alkalommal, november 26-án és 27-én az RTL televíziós csatorna nézői is megtekinthetik A Király, A Nagy Fehér Főnök és a Ki vagy te sorozatok első epizódját. A sorozatok további epizódjait a nézők az RTL+-on, az RTL új előfizetéses streaming-szolgáltatásának felületén követhetik nyomon hétről hétre, ráadásul egy hónapig ingyenesen.

 

Díjnyertes dokumentumfilmek és népszerű realityk

Az RTL+ számos alkotással készül a dokumentumfilmek műfajában is. Közülük is kiemelkedik az RTL+ előfizetői számára már elérhető, világszerte elismert magyar dokumentumfilm-sorozat, az On the Spot legújabb évada, a Vissza a természethez. Cseke Eszter, S. Takács András és két gyermekük olyan távoli és egzotikus helyekre utaznak, ahol a természetrombolás visszafordíthatatlannak tűnt, de néhány elszánt környezetvédőnek, vadőrnek és törzsfőnöknek sikerült megállítani a természet pusztulását. A családi utazós sorozatot a világ legszebb tájain forgatták. Az RTL+ előfizetői számára már elérhető első két epizód helyszíne a Csendes-óceán és az Indiai-óceán találkozásánál található varázslatos szigetvilág, Raja Ampat, a világ egyik utolsó érintetlen természeti csodája.

Hamarosan érkezik az RTL+ előfizetéses csomagjába A hosszú élet titkai is. Az On the Spot alkotóinak a Föld úgynevezett Kék Zónáiban forgatott sorozata olyan helyszínekre kalauzolja a nézőket, ahol kiugróan magas a 100 év fölöttiek aránya.

Az On the Spot párosa producerként járult hozzá további dokumentumfilmek elkészítéséhez is, amelyek szintén az RTL+ előfizetéses platformján debütálnak. Ilyen a hamarosan látható, a gyermekbántalmazás komoly témáját körbejáró Túl közel című dokumentumfilm is. A film egy egyedülálló anya küzdelmeit követi végig, aki mindent megtesz, hogy begyógyítsa a lányát ért trauma sebeit egy olyan közösségben, amely szemet huny a történtek felett.

Mindezeken túl az RTL+ minden évben az On the Spot ajánlása alapján hozza majd el előfizetőinek a világ dokumentumfilm-termésének legjobb, fesztiválokat megjárt alkotásait is.

Természetesen nincs streaming reality nélkül! November 20-án újra kinyílnak a luxusbörtön kapui, a ValóVilág villából az RTL+ előfizetéses felületén indul a 24 órás közvetítés. Elszánt szereplők lépnek immáron 11. alkalommal a villa falai közé, hogy számtalan kihívással és fantasztikus izgalommal teli játék végén egyvalaki megnyerhesse a 36 millió forintos fődíjat, az RTL+ előfizetői pedig a nap 24 órájában, reklámok nélkül követhetik nyomon a villa történéseit.

Csak az RTL+ előfizetői számára érhető el Sebestyén Balázs csipkelődő, pikáns humort sem nélkülöző műsora, a Gyertek át! – A Sztárvetélkedő. A legújabb évad megújult formában szórakoztatja a nézőket, a fergeteges hangulat azonban változatlanul garantált. Ezúttal is két, 4 fős celebcsapat küzd meg egymással a dicsőséges győzelemért. A nézők rekeszizmai jól bevált és vadonatúj, eddig még nem látott játékokon edződhetnek.

Heti két epizóddal érkezik az RTL+ előfizetős platformjára Alföldi Róbert egyedülálló portrésorozata, a Főszerepben, többek között olyan színészlegendákkal, mint Eperjes Károly, Molnár Piroska vagy Gálvölgyi János. A két színészkolléga, nem egyszer két barát beszélgetéséből olykor szórakoztató, olykor könnyfakasztó portrék születtek, amelyek sok esetben a beszélgetőpartnerek számára is tartogattak meglepetéseket.

Csak az RTL+ előfizetői számára érhető el az Amit tudni akarsz, egy szórakoztató-ismeretterjesztő dokumentum-sorozat, amely bonyolult vagy éppen tabunak számító kérdésekre keresi a választ közérthető módon. A tematikus sorozat minden évadban más témát, azon belül minden epizódban más és más kérdést jár körül, és igyekszik magyarázattal szolgálni a legalapvetőbb, de olykor teljesen speciális felvetésekre is. A sorozatban szakértők, civilek és hírességek szólalnak meg, és mesélik el saját élményeiket, tapasztalataikat, gondolataikat az adott témáról. A műsor felnőtteknek szóló első évada kendőzetlenül jár körül mindent, amit tudni akarsz a szexről.

 

Bővebb információ az RTL+ szolgáltatásról és előfizetésről:

www.rtlplusz.hu

https://rtl.hu/rtlplusz/csomagok

Google Play:

https://play.google.com/store/apps/details?id=hu.telekomnewmedia.android.rtlmost

App Store:

https://apps.apple.com/hu/app/rtl-most/id561704622

 

SOCIAL MEDIA