RTL Klub: Zámbó Jimmyről készül sorozat és visszatér a Celeb vagyok, ments ki innen!

Hírek Kiemelt

Kolosi Péter programigazgató bejelentette, hogy 2022-ben, amikor az RTL Klub a 25. születésnapját ünnepli, számos jól ismert közönségkedvenc mellett, a legendás műsorvezető párossal tér vissza a képernyőre a Celeb vagyok, ments ki innen! Három új, heti fikciós sorozatot láthatnak majd a nézők, melyekből az egyik Zámbó Jimmy életét mutatja be, a Keresztanyu alkotóitól érkezik a Hotel Margaret napi széria, az RTL Most+-on pedig még idén látható lesz a Sisi életét bemutató történelmi sorozat.

 

Kolosi Péter vezérigazgató-helyettes és programigazgató kiemelte, hogy az RTL Klub eddig 206 estén volt a legnézettebb, csoportszinten pedig az RTL Magyarország továbbra is piacvezető főműsoridőben, a 18-49-es célcsoportban, és bár a lineáris nézettségi adatok továbbra is nagyon fontosak, ma már csak a teljes kép egy részét képezik. Ennek oka az úgynevezett “other TV”, ami minden olyan tévékészülék-használatot jelent, amely során a néző nem lineáris tévéadást néz, ilyen jellegű műsort néz vissza, vagy a készülékét másra használja, például streamingel. Az „other tv” növekedése pedig viharos gyorsaságú az utóbbi időben. Az RTL Magyarország ezért is fejleszti folyamatosan a digitális ajánlatát. Az RTL Most+ már több mint 2 millió háztartásban elérhető, az RTL Most+ aktiváló kód pedig extra költség nélkül igényelhető a tévé-szolgáltatókon keresztül az arra jogosult előfizetők számára. A tévé-szolgáltatók listája ezen a linken érhető el.

 

Az RTL Most+ platform most is különleges tartalmakat kínál. Az Európa Liga és az Európa Konferencia Liga fordulóinak egyes mérkőzéseit az RTL+ csatornán nézhetik meg a labdarúgás rajongói, míg további nyolc mérkőzés az RTL Most+ platformon látható a fordulók napján.

A tét a csoportelsőség! November 4-én érkezik az UEFA Európa Liga negyedik fordulója az RTL+-on.

 

A Tanár 4. évada először itt látható és még az idén érkezik az RTL Most+-ra az Erzsébet magyar királynéról, azaz Sisiről szóló, új történelmi sorozat.

Hamarosan átélheted Sisi legendás történetét!

 

A jövőben pedig egyre több digitális premierjük lesz, vagyis olyan tartalom kerül majd képernyőre, amelyet először – vagy kizárólag – digitális felületeiken láthatnak az érdeklődők.

Annak érdekében, hogy a fogyasztók egyre több felületen juthassanak tartalomhoz, az rtl.hu site jelentősen átalakul, így ez a felületen is minőségi hírtartalmat nyújt majd, nem csak mozgóképben, hanem írott szöveg formájában is.

Az idei év még számos izgalmas műsort tartogat a nézők számára. Többek között ilyen az RTLII-n már futó Showder Klub 27. évada, november 14-től pedig szintén az RTLII-re érkezik Liptai Claudia vezetésével a NőComment, amelyet hetente láthatnak, és amellyel Szilveszterkor is együtt szórakozhatnak a nézők.

November 14-től jön a NőComment! az RTLII-n!

 

A legnagyobb humoristákkal folytatódik a Showder Klub!

 

A Nyerő Páros idei szériájának eseményeit már követhetik az érdeklődők, valamint november 15-től kezdődik a Konyhafőnök VIP versenye, ahol többek között olyan hírességek igyekeznek bebizonyítani, hogy a konyhapultban is megállják a helyüket, mint Varga Izabella, Tóth Vera, Görög Zita, Schobert Norbert, Csonka András.

Forró jelenetekkel folytatódik A mi kis falunk!

 

Az elmúlt években megkérdőjelezhetetlenné vált az RTL Magyarország szerepe a hazai televíziós fikciógyártásban, legyen szó akár napi, akár heti sorozatokról, így a magyar sorozatok bemutatása kínálatának alapvető elemévé vált.

A januárban harmadik évaddal folytatódó Keresztanyu alkotóinak újabb sorozata lesz látható 2022-ben. A Hotel Margaret egy gyilkossági nyomozás történetét meséli majd el a Balaton partján sok intrikával, humorral és szerelemmel. A főbb szerepekben többek között Nyári Diával, Balázs Andreával, Szabó Zsófival, Pásztor Virággal, Miller Dáviddal, Epres Attilával, Szalay Bencével, Szabó Simonnal.

A Keresztanyu alkotói új sorozattal térnek vissza: jön a Hotel Margaret!

 

A következő bő egy évben hat különböző heti dráma sorozatot láthatnak majd a nézők. Három sorozat új évaddal jelentkezik, míg másik három teljesen új sorozat is bemutatásra kerül.

A Tanár negyedik és egyben utolsó évada már látható az RTL Most+-on, 2022. elején pedig megérkezik majd az RTL Klubra is. Természetesen folytatódik Magyarország kedvenc sorozata, A mi kis falunk is. A Televíziós Újságírók díját három kategóriában is elnyerő Mellékhatás második évada is látható lesz jövőre.

A Tanár 4. évada 2022 elején debütál az RTL Klubon!

 

2022-ben három új heti sorozat premierre is készülhetnek a nézők.  Az első a Séf, meg a többiek szitkom Miller Dávid és Schneider Zoltán főszereplésével.

Szintén készül a Nagy Fehér Főnök, amely hatalmas sikerrel volt látható néhány éve a cseh közszolgálati tévén. A főbb szerepekben Rujder Viviennel és Lengyel Tamással.

Nagy Fehér Főnök – Lengyel Tamás új szerepben tér vissza!

 

Bemutatják az RTL Magyarország több éve tartó saját fejlesztését, A király című limitált sorozatot, amely 10 epizódban meséli majd el Zámbó Jimmy életét.

Annak köszönhetően, hogy az RTL Magyarország számtalan magyar mozifilm alkotógárdájával működik együtt, a mozivászon után ezek a filmek az RTL Magyarország felületein jutnak majd el a magyar nézőkhöz. Így látható lesz majd többek között az utóbbi idők legnagyobb magyar közönségsikere, a Toxikóma, Enyedi Ildikó új filmje, a Feleségem története, vagy az Oscar-díjas Deák Kristóf első nagyjátékfilmje, Az Unoka, de a nézők megtekinthetik a Drakulics Elvtárs, Seveled, Pesti Balhé, Hab, Szia Életem, Így vagy tökéletes sikerfilmeket is.

A legsikeresebb magyar mozifilmeket az RTL Magyarország csatornáin láthatod először!

 

A fikciós műsorokon túl, 2022-ben további meglepetésekre számíthatnak a nézők. Ilyen a jövőre 25. születésnapját ünneplő RTL Klubra visszatérő Celeb vagyok, ments ki innen!, amelynek műsorvezetői Sebestyén Balázs és Vadon Jani lesznek.

Óriási hír: Sebestyén Balázs és Vadon Jani visszatérnek a dzsungelbe!

 

Jövőre is látható lesz a Cápák között üzleti showműsor valamint A Konyhafőnök civil és VIP évaddal. Második évadával érkezik a nyáron nagy sikerrel debütált A Mestercukrász, az édesszájú Konyhafőnök, ismét megvívnak egymással a Nyerő Páros párjai és a Házasodna a gazda is új évaddal jelentkezik. Jövőre 11. alkalommal tér vissza az X-Faktor és szintén 11-edszer lesz látható az RTLII-n a ValóVilág powered by Big Brother.

2022-ben is többek között olyan blockbusterek szórakoztatják majd a nézőket elsősorban a Film+ és az RTL Klub csatornáin, mint a Godzilla2. – A szörnyek királya, Joker, Mulan, Jégvarázs 1-2., Ad Astra, Hotel Transylvania3., Jumanji-Vár a Jungel, Venom, Bosszúálló-filmek, Aladdin.

Blockbuster dömping az RTL Klub és a Film+ csatornáin!

 

 

SOCIAL MEDIA