Riksával szállítja vendégeit a McDonald’s

Hírek Kiemelt

Vasárnap, felújítás miatt bezárt Magyarország első McDonald’s étterme a Régiposta utcában. Hogy a mekizés az étteremhez érkező vendégek számára mégis öröm lehessen, az étteremlánc a zárás utáni első héten riksákkal szállítja át a szerencsés vendégeket reggel 9 és este 21 óra között három másik egységbe. Az akciót Nagy Bogi, B. Nagy Réka és Katz Dávid népszerűsíti.

 

35 évvel ezelőtt a Régiposta utcában nyílt meg Magyarország első McDonald’s étterme. A kígyózó sorokra és a nyugati életérzésre azóta is sokan emlékeznek.

A helyszín a legapróbb részletekre is kiterjedően valódi, természetes, akár kézműves alapanyagokból készült elemek felhasználásával, exkluzív formában nyitja ki kapuit várhatóan szeptemberben.

A felújítás sokakat meglepetésként érhet, a hazai McDonald’s pedig nem szeretné, ha bárki rossz élményként emlékezne a zárt ajtókra, ezért az első héten három riksa segítségével az Astoria, a Dunakorzón keresztül megközelíthető Margit híd és a világ egyik legszebbjének választott Nyugati éttermébe szállítja át díjmentesen vendégeit.

SOCIAL MEDIA