Rádiót indít Iványi Gábor közössége

Hírek Kiemelt

Közösségi rádiót tervez az Oltalom Karitatív Egyesület. Idővel azt szeretnék, hogy minden nagyobb településen kialakulhasson egy-egy Oltalom-sziget, olyan helyi kisközösségek, amik megteremtik annak a lehetőségét, hogy az emberek szóba álljanak egymással.

 

A cél az lenne, hogy rájöjjenek, a saját életük gazdái – írja a Hírklikk.

Iványi Gábora közösség vezető lelkésze a lapnak elmondta, hogy idővel szeretnék, ha minden nagyobb településen kialakulna egy-egy Oltalom-sziget, ahol helyi kisközösségek találkozhatnak és beszélgethetnek.

Oltalom Rádió néven az interneten már elérhető, azonban egyelőre még nem sugároz élő, tervezett adást. „Semmiképpen nem akarunk, nem is tudunk, és szeretnénk konkurálni a Klubrádióval vagy a Civil Rádióval és a legkevésbé sem szeretnénk olyasmibe belecsúszni, mint amit a Hit Gyülekezete művelt. Ők ugye ránehezedtek a Klubrádió hullámhosszára, amint az ATV is a kormánypropaganda része lett” – mondta Iványi, aki azt is elárulta, hogy a rádió a nap 24 órájában sugározna, és már májusban beindulhat az előkészített adásmenet – írja a 24.hu.

A rádióhoz Molnár Áron színész, aktivista is az arcát adta, a kis stábbal dolgozó médium egyik motorja pedig Herényi Károly egykori MDF szóvivő, aki jelenleg kommunikáció szakon tanít.

 

Fotó: Oltalom Karitatív Egyesület

 

SOCIAL MEDIA