Pásztory Dóra a férjével, D. Tóth Kriszta Orvos-Tóth Noémivel beszélget a WMN podcastjaiban

Hírek Kiemelt

A negyedik évadát kezdi ősszel Magyarország népszerű podcastsorozata: D. Tóth Kriszta és Orvos-Tóth Noémi Beszélnünk kell! című pszichológiai témájú műsora a hallgatói platformokon bőven milliós összhallgatottságnál jár. Jön a Popfilter is Csepelyi Adrienn-nel, illetve folytatódik a Mindent bele! című sorozat. Emellett a WMN podcastkínálata tovább bővül: újdonságként érkezik Pásztory Dóri újságíró, paralimpiai bajnok úszó és férje, Ferenci Márton közös, gasztrotematikájú műsora, az Emelem poharam is.

 

Töretlen népszerűségnek örvend a hallgatók körében D. Tóth Kriszta és Orvos-Tóth Noémi pszichológiai témájú podcastja, a Beszélnünk kell!. A műsor az indulása óta a hallgatói platformokon már több mint 1,2 milliós összhallgatottságnál tart, és évadszünetben is átlagosan több mint ötezren hallgatják hetente.

Tóth Kriszta író-újságíró és Orvos-Tóth Noémi klinikai szakpszichológus tabudöntő, aktuális, őszinte, mély, emberi beszélgetéseket felvonultató sorozata jól mutatja, mekkora igény van arra, hogy minél többet tudjunk meg a saját mentális működésünkről, lelki egészségünkről, és őszintén beszélgessünk a kötődéseinkről, traumáinkról és megküzdési mintáikról. A két szakember azt ígéri: ahogy korábban, úgy a negyedik évadban is köntörfalazás nélkül mutatnak rá a kapcsolatainkban rejlő buktatókra, bennük önmagunkra, és arra, miért lenne annyira égető nyíltan beszélnünk egymással egyéni és társadalmi szinten egyaránt – írják.

A Beszélnünk kell! mellett folytatódik Csepelyi Adrienn popkulturális beszélgetéssorozata, a Popfilter. Szintén folytatást kap a Mindent bele! is, ami aktuális témákat feldolgozó, gyakran tabudöntő adásokkal jelentkezik a WMN véleményvezéreivel. És ősszel folytatódik a Közös hang című párosinterjú-brandcast is, amelyet a WMN a DM-mel közösen készít, Krajnyik Cintia újságíró műsorvezetésével.

„A WMN 2020-ban épült saját, kiváló minőségű podcaststúdiója igazi sikertörténet. A hangulatos helyszín rendkívül inspiráló a csapat számára, nem véletlen, hogy újabb és újabb izgalmas műsorok kerülnek ki a kezeik közül. A podcast mára a médiapiac slágerterméke lett, számunkra pedig külön öröm, hogy a médiában egyedülálló kreatív alkotóközösségünk tartalmait a piac is felfedezte, így egyre több együttműködés valósulhat meg partnereinkkel brandcast és natív együttműködés formátumban egyaránt” – mondta Zákányi Gáspár, a WMN-csoport kereskedelmi igazgatója.

Emellett ősszel a WMN portfóliójában újdonságnak számító gasztro-beszélgetős műsorral is bővül a magazin podcastkínálata. Pásztory Dóri újságíró, paralimpikon és férje, Ferenci Márton Emelem poharam című podcastjában a hazai gasztronómia ismert szakembereivel beszélgetnek egy ital mellett ízekről, élményekről, emlékekről – és persze gasztronómiáról.

 

SOCIAL MEDIA