Partnerségre lépett a Cordia és az LG Magyarország

Hírek Kiemelt

A megállapodás keretében a két cég tevékenységük közös pontjaira építve együtt segíti az újlakásvásárlókat abban, hogy minőségi és hosszú távon megbízható elektronikai eszközökkel rendezhessék be otthonaikat.

 

Egy új otthon teljeskörű, színvonalas gépesítése komoly befektetést és erőfeszítést jelent, ezért a két vállalat közösen nyújt segítséget a Cordia által épített és újonnan átadott lakások tulajdonosainak.

A megállapodás alapja, hogy a két cég hasonlóan gondolkodik a modern és igazán élhető otthonokról: a Cordia lakásokban okosotthon-előkészítés, illetve egyedi igények alapján okosotthon-eszközök szolgálják a lakók kényelmét, mindennek pedig ideális kiegészítői lehetnek az LG intelligens, wifis, összekapcsolható készülékei.

A partnerség értelmében a lakás átvétele után a tulajdonosok személyre szóló kupont kapnak, így kedvezményes áron szerelhetik fel új otthonukat a legkorszerűbb, egyedi funkciókat kínáló, élvonalbeli technológiákat alkalmazó LG háztartási gépekkel és szórakoztató elektronikai eszközökkel, vagyis mosógépekkel, szárítógépekkel, hűtőszekrényekkel, illetve televíziókkal.

 

Fotó: R ARCHITECTURE/unsplash.com

 

SOCIAL MEDIA