Óévbúcsúztató Szerencsekerék sztárokkal a TV2-n

Hírek Kiemelt

Kasza Tibi és sztárvendégei felhőtlen szórakozást kínálnak az óév utolsó óráiban. A műsorvezető és játékosai, Lékai-Kiss Ramóna, Till Attila és Emilio átpörgetik a nézőket az újévbe, igazi bulihangulatot teremtenek majd a műsorban, ahol a vicces feladványok mellett sztárfellépők is színestik a különleges szilveszteri Szerencsekerék adását.

December 31-én a TV2 azokra is gondol, akik a tévézést választják kikapcsolódásként 2021 utolsó napján. 19:35-kor kezdődik a Szerencsekerék szilveszteri különkiadása, ami megalapozza a bulihangulatot. Kasza Tibor ezúttal a TV2 két sztárműsorvezetőjével, Lékai-Kiss Ramónával és Till Attilával, valamint az énekes Emilioval pörgeti a kereket és ad fel szórakoztató feladványokat, miközben sorra érkeznek a vendégek: mások mellett Csepregi Éva, Curtis, Kis Grófo és Király Viktor is szórakoztatják majd a nézőket egy-egy produkcióval. Humor, játék, jó hangulat, tánc és zene, ezt kínálja a szilveszteri Szerencsekerék!

A vetélkedő után is a zenéé a főszerep a TV2 műsorán, 22:15-től a Sztárban Sztár leszek! legjobb produkcióit gyűjtötte csokorba a csatorna, felidézve a fergeteges átalakulásokat és fantasztikus előadásokat.

Az újévi koccintás után a Zenebutik Szilveszterre bulizhatnak mindazok, akik a TV2-re kapcsolnak, aminek része a Táncra fel! vetélkedő is. A játék műsorvezetője Köllő Babett, a vállalkozó szellemű sztárjátékosok pedig Judy, Pásztor Anna, Kamarás Iván és Zsidró Tamás lesznek. A feladatuk az, hogy egy-egy ismert magyar sláger szövegét kell elmutogatniuk úgy, hogy a zenét csak ők hallják, a zsűri és a közönség nem.

 

SOCIAL MEDIA