Nyerő Páros: Visszatértek a kiesett sztárpárok

Tejszínhub

Óriási meglepetéssel indult az újabb kör a Nyerő Páros játékosai számára. Visszatértek a korábban kiesett párok, és két napjuk van arra, hogy megküzdjenek a játékban maradásért. Aki közülük a legtöbb pénzt gyűjti, az továbbra is a villában maradhat és teljes értékű játékosként folytathatja a versengést. A pókerjátékban a fiúk egymást próbálták átejteni kellemetlen történetekkel.

 

Hoppá! A sztárpárok Norbiék ellen szövetkeznek?

Kárpáti Rebekáék távozása után Edina feltette Junioréknak a kérdést: „Mi lenne, ha összeállnánk hárman Gusztiékkal?” A zenész nem ellenkezett: „A triumvirátus elég erős tud lenni ahhoz, hogy kialakítsuk a TOP3-at!” – fejtette ki véleményét, majd meg is látogatták a színészt és feleségét.

 

Fecó nekiesett Gusztiéknak: „Meghasadtatok!”

Bár Kárpáti Rebekáék tegnap este elhagyták a villát, ma ismét visszatértek a játékba. Fecó már alig várta, hogy megölelhesse Norbit, ám tüske is volt még benne a színész és párja szavazata miatt. Félre is hívták Gusztiékat, hogy tiszta vizet öntsenek a pohárba. „Egymás szemébe néztünk, és megbíztunk bennetek!” – fakadt ki Fecó.

 

KÍNOS: Kamarás Norbi lef*sta a saját bokáját

Az Éjjel-Nappal Budapest szereplői éppen interjút adtak, amikor megpillantottak egy gyanús foltot Norbi lábán…

 

DURVA: Csutira kihívták a rendőrséget?

Kulcsár Edina férje nem akármilyen sztorit elevenített fel a múltjából. A bizarr történet hallatán Hajmásy Petinek fogalma sem volt, hogy higgyen-e a fülének.

 

Guszti „lyukat beszélt” Somfai Peti hasába A színész ódákat zengett állampolgárságáról, amit alig bírtak végighallgatni a többiek. Felesége azonban végtelenül büszke volt a színész beszélőképességére.

 

Pataki Zitáék öklendezni kezdtek az ázsiai kajától Patkány? Tehéntőgy? Ati állította, hogy amikor feleségével rájöttek, hogy miket ettek pontosan, azonnal elkapta őket a hányinger.

 

Kárpáti Rebeka: „Készítettem az aknavetőt és a kézigránátot!”

A szépségkirálynő nekiesett Gusztinak, hiszen úgy érzi, a színészi játékával kezdetben mindenkiben szimpátiát keltett. Később azonban kimutatta a foga fehérjét, amit Rebi most szóvá is tett!

 

Kiderült, ki a legőszintébb sztárpár!

A már kiesett párosoknak fontos kérdésben kellett döntést hozniuk. „Nevetségesnek tartottam az egészet!” – fakadtak ki a vesztesek.

 

Előzetes: Kiderül, kik kapnak új esélyt a Nyerő Párosban! (11.05.)

Nádai Anikóék, Kárpáti Rebekáék, Pataki Zitáék és Somfai Péterék egy játékban bizonyíthatnak újra, ám csak egyikőjük szállhat ismét versenybe a Nyerő Páros trófeáért! Vajon melyik páros teljesít a legjobban? Ma este 21:00-kor kiderül!

 

Nyerő Páros – minden hétköznap 21.00-kor az RTL Klubon.

A Nyerő Páros epizódjai a premier után visszanézhetők az RTL Most-on.

 

https://rtl.hu/rtlklub/nyeroparos

https://www.facebook.com/rtlnyeroparos/

https://www.instagram.com/nyeroparosofficial

https://www.tiktok.com/@nyeroparosofficial

 

 

SOCIAL MEDIA