Nyerő Páros: egy pár visszatért, folytathatja

Tejszínhub

A Nyerő Páros villába visszatért párok közül Pataki Zita és párja, Attila gyűjtötték két nap alatt a legtöbb pénzt, így ők maradhattak versenyben teljes értékű játékosként. Nádai Anikó és párja, Peti, Somfai Péter és párja, Kriszti, valamint Kárpáti Rebeka és párja, Fecó végleg befejezte a játékot. Este igazi örömünnep volt a villában. Molnár Guszti és párja, Vivi végre megtarthatták a lakodalmat, amelyre a korábban titokban kötött házasságuk miatt nem volt lehetőség.

 

JJ Junior beleharapott a rántott zokniba: „De undorító!”

A sztárpárok igazi ínyencségeket kóstolhattak meg a mai játékban, amik nem igazán nyerték el a fiúk tetszését…

 

Kiderült, melyik sztárpár költözhet vissza a Nyerő Páros villájába!

A négy kiesett páros mindent beleadott a játékba, hiszen egyikőjük ismét versenybe szállhat a trófeáért. Most végre világossá vált, kik élhetnek a nem mindennapi lehetőséggel!

 

„Vegyél vissza!” – sírásig fajult Edina és Csuti vitája

A szépségkirálynő és férje a játék után Gusztiékkal beszélgettek a konyhában, amikor váratlanul egy újabb veszekedés robbant ki közöttük.

 

LL Juniort „leverte a víz”

A zenész alig hitt a fülének felesége szavai hallatán. „Felhúzol?!” – kérdezgette Kingát.

 

Csuti csiganyállal kente össze Guszti arcát

A mindent elsöprő lagzi előtt Kulcsár Edina férje szépségápolási praktikákkal lepte meg a színészt. „Nagyon fura ez így utólag!” – idézte fel Guszti az estét.

 

Guszti könnyes vallomása: „Életet kaptam tőled!

Mivel a színésznek és feleségének csak polgári esküvőjük volt, most egy felejthetetlen lagzit csaphattak. Igazi sztárvendégek is felléptek az estén: LL Junior és az Éjjel-Nappal Budapest mulatós duója, Lali és Virág is egy-egy dallal kedveskedett a násznépnek.

 

Előzetes: Kabát Petit keményen megszivatják a sztárpárok! (11.08.)

„Ez az egész évad a te évadod!” – nevet Balázs, miközben végignézi, mi mindent művelnek a párosok a játékmesterrel. Nyerő Páros hétfő este 21:00-kor az RTL Klubon!

 

Nyerő Páros – minden hétköznap 21.00-kor az RTL Klubon.

A Nyerő Páros epizódjai a premier után visszanézhetők az RTL Most-on.

Az adást követően azonnal indítható az RTL Most+-on a Nyerő Páros Kibeszélő Kabát Petivel, aki Kárpáti Rebekával és párjával, Fecóval beszélget.

 

https://rtl.hu/rtlklub/nyeroparos

https://www.facebook.com/rtlnyeroparos/

https://www.instagram.com/nyeroparosofficial

https://www.tiktok.com/@nyeroparosofficial

 

SOCIAL MEDIA