Nyereményjáték-sorozattal készül az év végére a Rossmann

Hírek

Október, november és december folyamán ünnepli harminc éves hazai jelenlétét a drogérialánc. Az októberi játék már el is indult, melynek keretében minden órában tízezer forint értékű Rossmann ajándékkártyát sorsolnak ki, de novemberben 30 másodperces ingyenes bevásárlást is lehet majd nyerni, decemberben pedig különleges adventi kalendáriummal rukkolnak elő.

 

Október 2-án kezdetét vette a Rossmann három hónapos születésnapi nyereményjáték sorozatának első része. Az első hónapban minden órában tízezer forint értékű Rossmann ajándékkártyát, a hónap lezárásaként pedig 3×3 fődíjat is kisorsolnak.

„Nagyon fontosnak tartjuk hangsúlyozni, hogy vásárlóink mindig is a legfontosabbak voltak számunkra. 30 éves múltunk során a Rossmann-nal az ő hűségüket és bizalmukat nyertük el, és ezt méltó módon szeretnénk megköszönni. Azért hívtuk életre ezeket a nyereményjátékokat, hogy vállalatként most mi adhassunk vissza valamit abból, amit a vásárlóinktól kaptunk az elmúlt 3 évtizedben” – fogalmazott Flórián László, ügyvezető igazgató.

„Az idei év egy nagyon különleges év számunkra, és ennek alkalmából különleges ajándékokkal szeretnénk kedveskedni a Rossmann vásárlóinak, hiszen nélkülük nem valósulhattak volna meg az elmúlt 30 év sikerei. A Rossmann hazai fennállásának évfordulóját ünnepelve, október, november és december folyamán izgalmas nyereményjátékokkal szeretnénk kedveskedni a vásárlóinknak, hogy még emlékezetesebbé tegyük ezt az időszakot számukra is” – tette hozzá Németh Kornél, ügyvezető igazgató.

 

SOCIAL MEDIA