Nyári álommunkát hirdetett a Kiwi.com

Hírek Kiemelt

Kertész Orsolya és a Fidzsi-szigetekről származó férje, Priyesh Gounder óvónóből és óvóbácsiból lettek utazási vloggerek. Főképp online angol tanításból finanszírozzák utazásaikat, 3 év alatt 19 országot jártak be. Most a legfőbb szenvedélyük lehet a munkájuk négy hétre, hiszen a Kiwi.com beválasztotta őket a World Travel Hackers csapatába.

 

A beérkező pályázatok száma alapján nyári álommelót hirdetett a Kiwi.com. Idén májusban meghirdették a World Travel Hacker állást. A Visaval együttműködve a cég hat olyan utazópárt keresett, akik a legrátermettebben mutatják be, hogy szülővárosukat hogy lehet a legkreatívabb módon felfedezni. A Kiwi.com végül hét párt választott ki.

A felhívásra 1200 pályázat érkezett a világ 73 országából. A magyar fiatalokat különösen megmozgatta a lehetőség, hiszen hazánkból 91 pályázatot kapott a Kiwi.com. Ebből négy pályázat, azaz páros jutott be a szűkített listára, és június 27-én pedig kiderült, hogy egy magyar pályázó is bekerült párjával a travel hackerek közé!

 

Orsi, a magyar versenyző

Kertész Orsolya és férje, Priyesh Gounder óvónőből és óvóbácsiból lettek utazási vloggerek, angolt tanítanak online, hogy finanszírozni tudják az utazásaikat. Orsi utazásfüggőként, problémamegoldóként és kényszeres útvonalkészítőként írta le magát bemutatkozásában és megosztotta a következőket is: „Imádok repülni és új helyeket felfedezni, nagyon pozitívan állok az élethez. Ha valamit a fejembe veszek, akkor azt biztosan meg is valósítom. Az olcsó utazások és az utazási hackek adrenalinlöketet adnak nekem!” Párját, Priyest így mutatta be: „Az útitársam a világ másik feléről érkezett, anélkül, hogy tudta volna, hogyan kell használni a GPS-t, hiszen korábban csak egyszer utazott, és egész életét egy szigeten élte le. Amikor először érkezett Európába, történetesen Párizsba, február volt, és még megfelelő meleg ruhája sem volt. Aztán együtt 3 év alatt 19 országot utaztunk be együtt, és sok akadályt leküzdöttünk, hogy ezt megtehessük.”

 

Ilyen feladatokra számíthatnak

A kiválasztott párok fizetsége az élményen túl annyi lesz, amennyit megspóroltak. Kapnak tízezer eurót és négy hét alatt be kell utazniuk a világot, feladatokat kell teljesíteniük, és mindezt természetesen dokumentálniuk is. És hogy milyen feladatokra számíthatunk?

A győztesek kalandja még csak most kezdődik, hiszen World Travel Hackerként számos kihívást kell majd teljesíteniük. Ilyen lehet például, hogy a Kiwi.com alkalmazásban a bárhová úticél beírásával lefoglalják a legolcsóbb repülőjegyet és oda el is utazzanak.

 

SOCIAL MEDIA