Nyár, zene, pezsgés és fergeteges fesztiválhangulat

Hírek

Ez vár idén július 19-23. között a Campus és augusztus 23-26. között a SZIN látogatóira, ahol a Lidl a megújult FesztMarket üzleteivel várja a fesztiválozókat. Helyszíntől függően a Lidl FesztMarketek 150-200 négyzetméteres eladóterületen kimondottan a résztvevők igényeihez alakítva közel 300-400 különböző terméket kínálnak.

 

A fesztiválüzletek kínálatában több mint 30 féle zöldséget és gyümölcsöt, a helyben sütött pékáruból is bő választékot kínál a Lidl. A készételek közül olyan finomságokat is megtalálhatunk a polcokon, mint például a bácskai rizseshús vagy a lasagne. A grilltermékek között pedig pácolt csirke- és sertéshúsok, valamint grillkolbászok is elérhetőek lesznek. A diszkontlánc igyekszik termékkínálatával mindenki számára kedvezni, így az egészséges és fenntarthatóbb táplálkozásba jól beilleszthető termékeket is elérhetővé teszi a FesztMarket üzletekben: a bio és vegetáriánus termékek mellett kizárólag növényi alapú, vegán élelmiszereket is például vegán kakaós kekszet, kókuszdesszertet, vagy akár vegán készételt is.

A Lidl a FesztMarketek mellett felállított aktivitási zónákban számos programmal, grillpulttal és konyhával is várja a fesztiválozókat, akik a fesztiválüzletben megvásárolt készételeket itt megmelegíthetik, vagy a mobil grillpultoknak köszönhetően meg is grillezhetik. A SZIN-en pedig arra is van lehetőség, hogy a helyszínen megvásárolt alapanyagokból a fenséges ételeket a Lidl szakácsai készítsék el a résztvevőknek. A Lidl Plus applikációban pedig különböző grillmenüket és a fesztiválra készült kuponokat is aktiválhatnak a részvevők – írják.

A fesztiválozók az áruházlánc HR aktivitásaival is találkozhatnak, ahol többek között egy-egy kerekasztal beszélgetés során találkozhatnak az egyik adott napi nagyszínpadi zenekar tagjaival.

 

SOCIAL MEDIA