Növekedjen még az izgalom

Hírek

Különleges meglepetésekkel készül a labdarúgó-világbajnokságra a Szerencsejáték Zrt.

Izgalmas időszak indul június 14-től a futballrajongók számára, hiszen kezdetét veszi az Oroszországban megrendezendő, XXI. Labdarúgó-világbajnokság. A Szerencsejáték Zrt.számára a vébé egy hónapja kiemelten fontos fogadási időszaknak számít, melyre a focirajongókat támogató technikai újításokkal, különleges akciókkal, sőt egy új játék bevezetésével is készül a nemzeti lottótársaság.

A megújult ingyenes hotspotoknak köszönhetően például a SZERENCSEWIFI segítségével a Szerencsejáték Zrt. lottózóiban bejelentkezés után stabil és szinte korlátlan böngészési lehetőséggel együtt rögtön elérhetővé válnak a lottótársaság aktuális akciói, nyereményjátékai, ajánlatai. A Tippmix Tv megújításával az aktuális élő meccseken már a mérkőzéshez tartozó fogadási ajánlatok is láthatóak lesznek: az automatikusan frissülő oddsok révén teljes körűvé téve a fogadáshoz szükséges információk megjelenítését.

Minden bizonnyal sok sportfogadó veszi majd igénybe a világbajnokság alatt is a fogadások interneten történő összeállításának lehetőségét, melynek révén helytől és időtől függetlenül, akár utazás közben vagy az utcán sétálva is összeállíthatóak a fogadási szelvények, amelyek ezután egy négyjegyű kód segítségével az értékesítőhelyeken már sorban állás nélkül küldhetőek játékba.

A Tippmix országos online nyereményjátékában egy regisztrációval és a Tippmix szelvény számának feltöltésével két Volkswagen gépkocsi, 3 x 1 millió forint és további értékes nyeremények is kisorsolásra kerülnek. A lottótársaság kiemelt értékesítő partnerei pedig egyéb izgalmas ajándékokkal is várják majd a hozzájuk betérő fogadókat.

A vébére új reklámkampánnyal is készül a Szerencsejáték Zrt., mely a szurkolói élményt és örömöt állítja a középpontba.

A játékok és a nyeremények sora szinte végeláthatatlan, hiszen a Tippmixpro-n például legalább 300 forintos téttel all-inclusive utazásokat lehet nyerni a világbajnokság korábbi helyszíneire: Brazíliába, Japánba és Mexikóba.

Különleges újdonságnak számít majd az Edzők Ligája ingyenes, napi fantáziajáték is, amellyel bármelyik hazai futballrajongó kipróbálhatja magát világklasszis edzőként egy virtuális dimenzióban. A játékban ugyanis online játékosként bárki összeállíthat egy saját fantáziacsapatot valódi futball csapatok sportolóiból. Az online játékosok a kiválasztott sportolók valós teljesítménye alapján gyűjtenek fantáziapontokat, ami alapján egymással versenyeznek, és az elért pontokért különböző díjakban részesülnek. Az új játék arca, minden idők egyik legsikeresebb magyar edzője, Dárdai Pál, aki az interneten hamarosan elérhető edzői egypercesei révén minden futballrajongóval megosztja majd szakmájának titkait.

SOCIAL MEDIA