Nomád életstílus a Levi’s-től

Hírek

Sokan álmodunk arról, hogy útra kelünk mindössze az útlevelünkkel a zsebünkben és egy kis bőrönddel a kezünkben. Ez az elvágyódás inspirálta a Levi’s Made & Crafted 2018-as őszi-téli kollekcióját.

A Levi’s Made & Crafted az alapító, Levi Strauss örökségére építve készíti a holnap klasszikusait a ma legjobb anyagainak és technológiájának felhasználásával. Az idei szezon kollekciója beleillik a Levi’s hagyományaiba, bár egy teljesen új értelmezésben – klasszikus sziluettek és kifinomult anyagokból készült darabok, eltúlzott arányokkal. A dekoratív részletekkel és a meglepő színfoltokkal játszva a legjobb ír textilgyártási hagyományokból származó, francia kézi szövőszéken készült Aran kötések keverednek a finom thai hímzésekkel. A végeredmény egyszerre romantikus és lázadó, kifinomult és markáns – a függetlenség és a kaland igazi esszenciája.

„Imádtuk a nomád öltözékek ötletét. Mik az alapdarabjaid, ha a világ körül utazol? Azokra a darabokra fókuszáltunk, amiket mind szeretünk a Levi’s-nél, de egy új és egyedi megközelítést alkalmaztunk” – mondja Nicolle Arbour designigazgató.

Először ebben a szezonban kerültek be a Levi’s Made & Crafted kollekcióba a Red tab vonal legsikeresebb modelljei. Az 501-es, 502-es, 510-es és az 511-es a férfi kollekcióba és az 501 Skinny, az 501-es, a 711-es és a 721-es a nőibe. A Levi’s klasszikus alapdarabjainál a felhasznált farmer és egyéb anyagok Japánból és Olaszországból származnak.

SOCIAL MEDIA