Nemzetközileg elismert szakértőkkel erősít a CBRE

Karrier Kiemelt

A CBRE örömmel jelenti be, hogy Steffen Walvius fenntarthatósági szakértő személyében újabb nemzetközi szakember csatlakozik a csapatához. Steffen az ingatlantanácsadó vállalat energia- és szén-dioxid-kibocsátással kapcsolatos szolgáltatásaiért fog felelni Európa szerte, tovább bővítve a cég ügyfeleinek kínált ESG- és fenntarthatósági szolgáltatásokat.

 

Szintén most csatlakozik a CBRE európai csapatába Martin Vejražkát is, aki Steffennel szorosan együttműködve az európai energia- és szén-dioxid modellezési igazgatói, valamint a csehországi ESG és fenntarthatósági részleg vezetői pozícióját fogja ellátni. Mindketten a Ludovic Chambe által vezetett európai ESG és fenntarthatósági részleget erősítik a jövőben.

„Izgatottan várom, hogy a CBRE-csapatának tagjaként lehetőséget kapjak az ingatlan szcéna fenntarthatósági törekvéseinek további fejlesztésére” – mondta Steffen Walvius, a cég európai energia- és szén-dioxid-kibocsátásért felelős vezetője. Steffen Walvius több mint tízéves nemzetközi tapasztalattal rendelkezik az építőipar, az energia- és az ingatlanszektor területén, mialatt számos befektetővel, fejlesztővel, tulajdonossal és menedzserrel dolgozott együtt a vállalati ESG, a portfólió fenntarthatóságának javítása és a zöld épületekkel kapcsolatos tanácsadás terén. Steffen aktív tagja az RICS Europe fenntarthatósági munkacsoportjának, és a CRREM (Carbon Risk Real Estate Monitor) bizottságnak.

„Egy erős alapokon nyugvó csapatot veszek át, amely képes eligazítani az ügyfeleket a nemzetközileg elismert tanúsítványok széles skálájának bonyolult folyamatain, a BREEAM-től a LEED-en át a WELL-ig. Ezekre a szilárd alapokra építve szeretnénk tovább bővíteni a szolgáltatásainkat” – mondta az új feladatai kapcsán Martin Vejražka.

Martin Vejražka mellett az energia- és szén-dioxid modellezési csapatot erősíti Kopányi Attila senior fenntarthatósági mérnök és Nagy Dániel fenntarthatósági mérnök is.

 

Fotó: Steffen Walvius és Martin Vejrazka

 

SOCIAL MEDIA