Nagyszabású kedvezményekkel készül az Auchan

Hírek

A húsvét utáni időszakban sem kell az árak miatt aggódnia az Auchan vásárlóinak, ugyanis április 13. és 16. között akár 50 százalékos kedvezménnyel is vásárolhatunk a Glamour-kuponok segítségével. A kedvezményes időszakban szinte minden nem élelmiszer kategóriához találunk akciót, az informatikai eszközök például átlagban 20 százalékkal, a tisztító- és tisztálkodószerek 33,5 százalékkal, míg a textiltermékek és egyéb non-food árucikkek 21 százalékkal lesznek olcsóbban elérhetők.

 

Az Auchan árai egyébként már 2023. január óta is nagyrészt stagnálnak, illetve folyamatosan csökkennek, az időszakos kedvezményekkel pedig emellé szeretnének plusz segítséget nyújtani a családoknak. Mivel jelenleg a beszállítói árak is sokszor alacsonyabbak, az Auchan ezt konzekvensen igyekszik érvényesíteni a fogyasztói árakban is mindamellett, hogy rendszeresen igazodnak a piaci tendenciákhoz is. Kiemelkedően jól teljesítenek az áruházlánc sajátmárkás termékei is, kiváló ár-érték arányuknak köszönhetően forgalmuk 35,7%-kal nőtt tavaly az előző évhez képest az Auchan Magyarország saját felmérése szerint – írják.

Az Auchan az áprilisi Glamour-napokhoz idén már sokadik alkalommal csatlakozott, és idén rekordszámú, összesen 39 kupont tesz elérhetővé a vásárlók számára, amelyeknek a segítségével számos háztartási géphez, kozmetikai cikkhez, textiltermékhez, állateledelhez vagy gyermekjátékhoz juthatunk hozzá kedvező áron – teszik hozzá.

 

Fotó: Auchan

 

SOCIAL MEDIA