Nagy szám – Istenes Bence és Barabás Évi

Hírek Kiemelt

A Nagy szám 3. adásában Istenes Bence és Barabás Évi meséltek önmagukról számos, eddig ismeretlen történetet, megmutattak gyerekkori felvételeket, felidéztek régi emlékeket és végül elénekelték a számukra meghatározó Nagy számot.

 

 

Istenes Bence Nagy száma! – Ajándék (Piramis)

Istenes Bence énekelve és zongorázva adta elő élete Nagy számát. Azért ezt a dalt választott, mert gyerekként ez volt az egyik kedvenc dala, amit a kis műanyag gitárjával játszott el a nappali közepén.

 

Barabás Évi Nagy száma! – Apám hitte (Zorán)

Barabás Évi kicsit félve ment el a Nagy szám stúdiójába, pedig mindig is imádott énekelni. Zorán, Apám hitte című dalát választotta, ez részben édesapjára emlékezteti, részben pedig egy 25 évvel ezelőtti interjúra.

 

23 év után összehoztuk Istenes Bencét első szerelmével

Istenes Bence a Nagy szám stábja előtt találkozott első szerelmével, Nórával, akit gyerekkora óta nem látott!

 

Hogyan jutott be Istenes Bence Puskás Petivel és Fluor Tomival a legnagyobb bulikba?

Fluor Tomi és Puskás Peti vicceskedve elárulták, hogy mit gondolnak barátjuk, Istenes Bence zenei tehetségéről. A Nagy szám stábja együtt nosztalgiázott a három jó baráttal: az is kiderült, hogyan jutottak be meghívó nélkül a legnagyobb bulikba!

 

Miért szereti annyira Istenes Bence Szandit?

A mai napig sokan cikizik Istenes Bencét zenei ízlése miatt. A műsorvezető arra már nem emlékszik, hogy mit énekelgettek neki kiskorában a szülei, de arra igen, hogy sokat hallgatták Szandit.

 

Istenes Bence 24 év után visszatér abba a csepeli panelba, ahol felnőtt

Kevesen tudják, de Istenes Bence egy csepeli panelrengetegben élt születésétől kezdve tíz éves koráig. Vajon mit szóltak a szomszédok, amikor 24 év után visszatért a már ismert műsorvezető?

 

Istenes Bence kamaszként mosogatott, de iszapot is pakolt a megélhetésért

Istenes Bence és családja nagyon nehéz anyagi körülmények között élt Németországban, mivel anyukája egyedül nevelte őt és testvérét. Bencének ezért már kamaszként dolgoznia kellett, mosogatott, iszapot pakolt, költöztetett és pincér is volt.

 

Cuki: nézd meg, milyen műsorvezető volt gyerekként Istenes Bence

Istenes Bencéből már kisgyerekként előjött a produkálhatnék, a kisszobában kezdte a műsorvezetést. Berendezett egy kis stúdiót, odaadta valakinek a kamerát és indult az adás. A Nagy szám stábja a legaranyosabb felvételekből válogatott.

 

Köllő Babett 14 évesen már interjút adott Barabás Évinek

Barabás Évi a Paksi televízióban nemcsak híreket mondott, hanem járta is a várost és készítette a riportokat. Az egyik archív felvételen Köllő Babett is feltűnik.

 

Barabás Évi őszintén vallott arról a mélypontról, amibe édespja halála után került

Barabás Évi talán akkor érezte magát a leginkább egyedül, amikor édesapja halála után a párkapcsolata is tönkrement és házi kedvencének, Hugónak a kutyamamája is elhunyt. Évinek egy jóbarát segített kitörni a csendből.

 

Megleptük Barabás Évit legszebb születésnapi ajándékával, Oláh Gergővel

Oláh Gergő évekkel ezelőtt szülinapi meglepetésként elénekelte Barabás Évinek A Törj ki a csendből című számot. S bár az énekesnek erről fogalma sem volt, de a műsorvezetőt ez a dal rántotta ki a mélypontról. Évi és Gergő a Nagy szám kamerája előtt találkoztak újra egymással!

 

Így emlékszik vissza Józan Laci Barabás Évi első színészi szereplésére

Kevesen tudják, de Barabás Évi nemcsak műsorvezető, hanem például egy tündért is alakít a Szentivánéji piknik című szabadtéri előadásban. Kollégáját, Józan Lacit kérdezte arról a Nagy szám stábja, hogy mennyire izgult Évi az első fellépése előtt.

 

Barabás Évi megmutatta, hol nőtt fel

Barabás Évi gyerekként megbabonázva hallgatta, ahogy édesapja bonyhádi házuk udvarán, az egykori cselédsoron kiállt és elkezdett énekelni. A Nagy szám stábja elkísérte Évit abba a házba, ahol felnőtt és együtt nosztalgiáztunk a műsorvezetővel.

 

Nagy szám EXTRA – Zenei villámkérdések Istenes Bencéhez

Meglepő dolog derült ki Istenes Bencéről: egyáltalán nem hallgat romantikus számokat. De vajon mit hallgat szívesen vezetés közben vagy mire edz? Ez is kiderül a zenei kérdésekből!

 

Nagy szám EXTRA – Zenei villámkérdések Barabás Évihez

Milyen számhoz fűződnek Barabás Évi legkedvesebb emlékei? Ez is kiderül a zenei villámkérdésekből!

 

SOCIAL MEDIA