MTV EMA 2020: Veszprém és Esztergom az online show további magyar helyszínei

Hírek Kiemelt

Az MTV EMA 2020 online show hivatalos partnere ebben az évben Magyarország. Az egyedülálló, világsztárokat felvonultató zenei díjátadón hazánk ikonikus tájai is megjelennek majd, ahonnan az esemény műsorvezetői az adás ideje alatt bejelentkeznek Budapest mellett Veszprémből és Esztergomból.

 

November 8-a különleges nap lesz Magyarország életében, hiszen a régióban elsőként, Londonnal együtt, Magyarország lesz az egyik helyszíne a világ legnagyobb és legnézettebb könnyűzenei díjátadójának, az MTV EMA-nek. Az adás során a nézők egy virtuális utazáson vehetnek részt és megismerhetik Magyarország emblematikus helyszíneit.

A showműsor alatt a világhírű magyar szupermodell, Palvin Barbara vezetésével elutazunk Veszprémbe, a királynék városába, az ország első és legrégebbi püspöki székhelyére, amely 2023-ban Európa Kulturális Fővárosa lesz. A másik vidéki helyszínen pedig a Dunakanyart és annak fővárosát, Esztergomot láthatják majd a nézők. A műsor további két budapesti helyszínről is bejelentkezik, így az MTV díjátadó valamennyi követője megismerheti a főváros csodálatos panorámáját és a Széchenyi fürdőt, ahol David Guetta, a világhírű DJ és producer zenél majd – ismertette Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő a legújabb részleteket.

Budapest mellett Veszprém és Esztergom is szereplője lesz a zenei díjátadónak, ami páratlan turisztikai reklámot és hírnevet jelent Magyarországnak. Az eseményhez kapcsolódó televíziós és online megjelenésekben 180 ország 1 milliárd nézője ismerheti meg országunk gyönyörű helyszíneit. Óriási lehetőség előtt állunk, hogy hazánkat a világ még jobban megismerje. Kövessük együtt jövő vasárnap az MTV EMA eseményeit és legyünk büszkék Magyarországra! – hangsúlyozta Guller Zoltán, a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatója az újabb bejelentést követően.

A kapcsolódó videó ezen a linken tekinthető meg.

SOCIAL MEDIA