Bejelentették: Magyarországon rendezik az MTV EMA 2021-es showját!

Hírek Kiemelt

2021-ben Magyarországot éri a megtiszteltetés, hogy otthont adjon a világ egyik legnagyobb popzenei ünnepének. A 28. MTV EMA díjátadó jövőre teljes egészében hazánkba költözik a legnagyobb nemzetközi sztárelőadókkal. Ezt a rendkívüli hírt nem sokkal az idei MTV EMA show megkezdése előtt, a felvezető műsorban jelentették be hivatalosan, november 8-án, vasárnap este.

 

Az idei MTV EMA-t a járványhelyzetre való tekintettel rendhagyó módon, több helyszínről jelentkezve állították össze, amiben a európai zenei ünnep történetében először Magyarország is szerepet kapott. A vasárnap este 9 órától a magyar MTV-n is sugárzott virtuális show-ban az egyik díjvárományos DJ szupersztár, David Guetta a Széchenyi Gyógyfürdő medencéjében felállított színpadon mutatja be zenei produkcióját. Palvin Barbara kalauzolásával a műsor Budapest mellett Veszprémből és Esztergomból is bejelentkezett. Guettát követve jövőre már a nemzetközi zenei világ több nagy előadója is mind Magyarországon lép majd színpadra!

Az MTV EMA díjátadók a látványos showról, a szórakoztató és vagány fellépésekről, valamint a közönség kedvenceiről szólnak, hiszen a díjat hagyományosan a rajongók által beküldött szavazatok alapján adják át a legnagyobb csillagoknak.

Az MTV EMA-t világszerte 180 országban közvetítik.

SOCIAL MEDIA