Jön az új Xperia L4 okostelefon

Hírek Kiemelt

Május második felétől elérhető az új Xperia L4, az ideális belépő szintű okostelefon. Az L-széria legújabb modellje karcsú, stílusos kialakításának köszönhetően tökéletesen illeszkedik a felhasználó kezébe, így kényelmes böngészést és használatot biztosít.

A prémium kategóriás modellekre jellemző 21:9 széles 6.2”-os kijelzőnek köszönhetően az Xperia L4 nagyobb rálátást biztosít a tartalomra, így kevesebbet kell görgetni. A böngészési hatékonyságot továbbfejlesztve a Sony megosztott képernyőjén már két alkalmazás is futtatható egyszerre, az oldalérzékeléssel pedig a felhasználók könnyebben válthatnak a gyakran használt applikációk közt. Ráadásul a nagy, 3580mAh kapacitású akkumulátornak köszönhetően a felhasználók egész nap kapcsolatban maradhatnak.

Számos kreatív lehetőséget és a fotózási készség fejlesztését kínálja a három lencsés kamera, mely egy 13 megapixeles lencséből, egy 5 megapixeles ultraszéles lencséből és egy 2 megapixeles mélységszenzoros kamerából áll a gyönyörű bokeh effektus kedvéért. Az L-széria első három lencsés kamerával felszerelt Xperiájával széles és ultraszéles szögből is készíthetők nagyfelbontású képek. Továbbá lehetőség nyílik filmszerű, 21:9 képarányú fotók és videók felvételére is.

Az Xperia L4 május második felétől lesz elérhető a Sony online üzleteiben és a helyi szaküzletekben.

A specifikációk teljes listája a Sony weboldalán található.

SOCIAL MEDIA