Minibár

Hírek

A világon elsőként Budapesten nyílt a MINI márka szellemiségét képviselő szórakozóhely. Az izgalmas márkakiterjesztés mellett a legújabb generációs autót is bemutatták.

A Szent István téri MINI Bar Budapest megnyitó sajtóeseményén Baudouin Denis, a BMW Magyarország ügyvezetője elmondta: a gyönyörű és kozmopolita Budapest kiváló helyszín a világ első MINI bárja számára, mely egyúttal kísérleti terep is: hosszasan kísérleteztek azzal, „mi MINI és mi nem MINI”.

Union Jack tetőpanel

A MINI célcsoportja korban nehezen definiálható, stílusban, attitűdben annál inkább: erős személyiségű, kíváncsi, céltudatos személy, kifinomult trendsetter, aki dinamikus és sosem áll meg. A márka személyisége ennek megfelelően egy divatérzékeny baráté, akivel jó együtt lógni. A bár berendezése, hangulata és kínálata is ezt a városi, cool életérzést tükrözi, továbbá rengeteg helyen visszaköszönnek a MINI alkatrészei, felületei, logója.

MINI padok

Az üzlet hármas céllal jött létre:

  • A hazai MINI-közösség találkozási pontja kíván lenni
  • Növeli a márkaismertséget és leadeket generál
  • A MINI Lifestíle kollekció bemutatótermeként funkcionál


A minilángosok

A bár ötlete a MINI-rajongó tulajdonosban, Gubcsó Balázsban merült fel, aki már 2004 óta egy Cooper S boldog tulajdonosa. Ő győzte meg a BMW hazai vezetőségét, hogy nyissanak egy közös helyet, és ő tette hozzá a vendéglátós koncepciót is, bar fooddal, minilángossal és hajnalig tartó DJ-bulikkal együtt.

A koedukált mosdó logója…


…és bejárata

A bár megnyitója egyben a MINI legújabb generációjának bemutatója is volt: 2001 és 2006 (valamint a 2010-es frissítés) után ez a modern kori MINI harmadik generációja. Kívülről hasonlít az elődökre (pár milliméterrel nőttek a méretei, hosszabb az orra és más szögben áll a spoiler), a mélyben azonban 3500 alkatrészt terveztek újra. A nemzetközi rendelések már most meghaladják a gyártó várakozásait (a téren is épp jártak olyan turisták, akik családjában már várják az új kocsit), így bíznak abban, hogy tovább folytatódhat a márka sikerszériája.

Ego sum via…


MINI a miniknek is


Kivonat az étlapról – a popcake-et nagyon érdemes kipróbálni

 

SOCIAL MEDIA