Minden napra jut foci a Network4-en

Hírek Kiemelt

Elindult a Profi Amerikaifutball-bajnokság, az NFL 103. szezonja, a Network4-csoport pedig a látványos sportág minden izgalmas pillanatát  megmutatja. A médiacég a 2022/2023-as idény NFL alapszakaszából száz mérkőzést közvetít élőben, és a szokásoknak megfelelően a magyar nézők a rájátszás minden mérkőzését láthatják majd.

 

A péntek hajnalban kezdődött bajnokság meccseit az ARENA4 televízión és az ARENA4+ streaming szolgáltatáson adják élőben, a fordulók mérkőzései pedig a lefújást követően azonnal felkerülnek az online felületre visszanézhető formában. Fontos, a nézői igényeket kiszolgáló újítás ez, hiszen hajnalban sokan nem tudják élőben követni a meccseket, azonban szívesen megnéznék azokat később.

Az amerikai foci rajongói az új idényben minden nap izgalmas tartalmakhoz férnek hozzá az ARENA4-en és az ARENA4+-on. Hétfőn hajnalban a Sunday Night Football meccseit, keddenként a Monday Night Football eseményeit láthatják. Az eddigi focimentes napon, szerdán NFL Overtime címmel új, kétórás összefoglaló műsor érkezik az előző játékhét összes izgalmas pillanatával, touchdownjával.

Csütörtökönként jön az NFL Gameday, a liga hivatalos, egyórás összefoglalója és az NCAA, vagyis az egyetemi bajnokság összefoglalója. Szombatonként az NCAA mérkőzéseké a képernyő.  Vasárnap az NFL Countdown, a forduló beharangozó stúdióműsora, két élő mérkőzésközvetítés és a RedZone, a körkapcsolásos műsor érkezik. (Utóbbi kizárólag az ARENA4+ kínálatában.)

A rajongók jellemzően elkötelezettek, mélységében érdekli őket az NFL, emellett pedig magasan kvalifikált, fiatal, A-kategóriás rétegről van szó.

„Az NFL Overtime az előző forduló teljes összefoglalója: Az összes touchdown, minden nagyjáték, minden mérkőzésről, majdnem két órában. A Gameday is hasonló műsor, mégsem nevezhetjük összefoglalónak, inkább az események drámai dokumentálásának. Az NFL Overtime-nak köszönhetően egyetlen rajongó sem marad le semmiről, ami a forduló mérkőzésein történt. Ilyen még soha nem volt Magyarországon, de jól mutatja, hogy az NFL népszerűsége hazánkban is elért arra a szintre, hogy megérdemli ugyanazt a körítést, amit a top labdarúgó bajnokságok évtizedek óta megkapnak” – mondta Kun Zsolt, a Network4 vezető NFL-kommentátora.

 

SOCIAL MEDIA