Minden nap nőnap márciusban a Comedy Centralon

Hírek

A Comedy Central márciusi műsorában a női alkotóké, színészeké, komikusoké a főszerep. Még a csatorna ikonikus hangja, Lengyel Tamás is átadja erre az időre a stafétát Nemes Takách Katának. A színésznőt többen ismerhetik a Family Guy Meg Griffinjének szinkronhangjaként – a Comedy Central legújabb promóvideóiban most ő harangozza be a premiersorozatokat, míg a Paramount Network csatornán egy rendhagyó nőnapi slam poetryt is meghallgathatunk az előadásában.

 

A csajhónap tematikus műsorának keretében három, különböző élethelyzetben lévő nőket felvonultató szériát mutat be a csatorna. Mindegyikben a nevettetés kerül középpontba, ugyanakkor a sorsfordító döntések, tragikus fordulatok és a női létből fakadó nehézségek, kihívások is jócskán teret kapnak.

Külföldön már nagy sikernek örvendett, most a magyar Comedy Central is újra műsorra tűzi a bevállalós és provokatív Broad City-t (a nyitóképen), amely március 4-től minden hétköznap éjjel érkezik új részekkel. Aki őszinteségre és friss hangvételre vágyik közel sem tökéletes, nagyszájú, hús-vér karakterekkel, annak a New Yorkban játszódó abszurd vígjáték remek választásnak bizonyulhat.

Szintén március 4-től minden hétköznap láthatják a nézők a Pedagógerek című szituációs komédiát. A chicagói Millard Fillmore Általános Iskolai ingatag erkölcsi iránytűvel rendelkező tanárnőinek mindennapjait bemutató sorozatban talán nem is a gyerekek, hanem éppen a felnőttek azok, akiknek élete egyengetésre szorulna… A széria hat szélsőségesen extrém tanártípust sorakoztat fel, akik között a javíthatatlan romantikustól át a már-már túlzottan lelkes és motiváló karakterig mindent megkapunk.

Országos premierként március 16-án láthatják először a Comedy Central nézői a Hajtűkanyar című sorozatot, amelyben három barátnő úgy dönt, fenekestől felforgatják életüket, miután elveszítik közös barátnőjüket. Egyikük az orvosi karrierjét otthagyva tűz ki maga elé új szakmai célokat, más az anyaságban akarja kihozni magából a maximumot, míg van, aki a szerelmi életében kockáztat. A vígjátéksorozatban olyan színésznők keltik életre az életközepi válságból kitörő nőket, mint Maggie Q, Eliza Coupe és Ginnifer Goodwin. A Hajtűkanyar a hónap második felében hétvégén, délutánonként jelentkezik új epizódokkal.

 

SOCIAL MEDIA