A legnézettebb sorozat a HBO Maxé, a legtöbb a Netflixtől jött, az Amazon Prime Video nem került fel a listára

Hírek Kiemelt

A mafab.hu által összeállított, az első félév legnépszerűbb sorozatait összegző TOP 10-es listán csak 2023. január 1. és június 30. között bemutatott streaming sorozatok szerepelnek. A sorrend az értékelések, a szavazatszámok és az adatlap megnyitások alapján állt össze.

 

A TOP 10 sorozat listát a 75. Emmy-n 24 jelölést besöpört élőszereplős videójáték-adaptáció, a HBO Max saját gyártású The Last of Us című szériája vezeti (a nyitóképen), mely húsz évvel a modern civilizáció pusztulása után játszódik. A lista második helyén a Netflix fülledt erotikájú Sarolta királyné – Egy Bridgerton-történet című sorozata áll, mely a fiatal Sarolta és III. György angol király szerelmi történetét dolgozza fel.

Sarolta királyné

Harmadik helyen végzett a Netflixen futó Éjjeli ügynök című kémthriller. Egy alacsony beosztású FBI-ügynökről szól, aki belekeveredik egy olyan összeesküvésbe, mely egészen az elnöki irodáig vezet.

Éjjeli ügynök

Keri Russell és Rufus Sewell főszereplésével a világpolitika frontvonalába viszi a nézőt a negyedik legnézettebb sorozat, a Netflixen látható A diplomata. A széria ügyesen fűzi a thrillerbe a romantikus szálakat.

Arnold Schwarzenegger első saját tévés sorozata, a szintén a Netflixen futó Fubar áll a TOP-lista ötödik helyén.

A Netflix sugározza a hatodik helyen álló Balhét. Egy utcai autós incidens olyan viszályt szít két idegen között, amely a legsötétebb oldalukat hozza ki belőlük.

A HBO Max-on látható Szerelem és halál amerikai krimi-dráma volt a hetedik legnézettebb sorozat, melyben két, templomba járó házaspár élvezi a békés texasi kisvárosi családi élet örömeit, amíg egyikük a kezébe nem vesz egy fejszét.

A nyolcadik helyen Az Apple Tv+ új sci-fi sorozata, A siló végzett, mely egy disztópikus világba kalauzolja a nézőt, ahol már egy kérdés feltevése is veszélybe sodorhatja az embert.

Kilencedik lett a szintén az Apple TV+-on látható Az eltérített járat című akció, mely egy Dubaiból Londonba tartó gépeltérítés izgalmaival szórakoztat.

Végül a Skyshowtime is felkerült a legjobbak közé, hisz a Star Trek: Különös új világok zárja a TOP 10-es listát. Az eredeti Star Trek előzményeként szolgáló új széria a franchise 14. sorozata.

 

SOCIAL MEDIA