Jogtiszta fotókkal a tiszta kommunikációért

Hírek Kiemelt

Többszáz darabos fotókollekciót tesz ingyenesen elérhetővé egy magyar fotóügynökség, hogy ezzel segítse az egészségügyi szervezetek, vállalatok, ügynökségek vagy akár a magánszemélyek kommunikációját a koronavírus idején.

 

A GLIX fotóügynökség alapítói szerint mindannyiunk közös felelőssége a koronavírus-járvány elleni védekezés. Ahogy telnek a hetek, az emberek egyre inkább kezdik megszokni a jelenlegi helyzetet és egyre nehezebb áttörni az ingerküszöböt. A veszély pedig korántsem tűnt el, fenn kell tartani a figyelmet és ebben a témát illusztráló hatásos képek nagy segítséget jelenthetnek.

„Többszáz darabos kollekciót teszünk ingyenesen letölthetővé, felhasználhatóvá, hogy ezzel segítsük a cégek, ügynökségek, szervezetek vagy épp magánszemélyek kommunikációját a járvánnyal kapcsolatosan” – mondta Sobel András, a GLIX egyik alapítója.

Az ingyenesen elérhető képkollekció felöleli az összes olyan témát, ami a járvánnyal kapcsolatban szóba jöhet:

  • Orvosi vizsgálattal, kezeléssel és az orvosok mindennapjait bemutató képek
  • A megelőzést, védekezést segítő illusztrációk
  • A betegség tünetei, beteg emberek bemutatása
  • Az otthoni munkavégzést bemutató fotók

A fotóügynökség alapítói remélik, a kezdeményezés új lendületet adhat a kommunikációnak és hozzájárulhat a figyelemfelhívás kreatív kivitelezéséhez. A képkollekció 2020.04.09-től a hónap végéig lesz elérhető egy egyszerű regisztrációt követően az erre dedikált oldalon.

***

Fotóillusztrációt innen lehet letölteni.

SOCIAL MEDIA